Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Psal sem, že jestli chce někdo chlastat branika, tak ať si ho klidně kalí dál , já sem se na něm odkojil, ale ten haj*l co nám to čepoval to mixoval s vodou, proto tomu moc neholduju, radči Budwar .
A ke srazu:
Apsolutní jednoduchost světa - zelený stužky (třeba) na ruce, he??
prostě něco víc výraznýho než je niť, barva growerová, šířka aspoň 1,5 cm a omotaný kolem hnáty aby se to dalo vidět...
jináč nevím
Mate nejake naznaky, ze by se tam mohli objevit privrzenci hnuti skinheads ??? (pripadne mate nejake zkusenosti z minulych let?)
Docela bych tam chtel jet a setkat se, zatroubit si a tak, ale nevim, jestli tuhle stranku nehlidaj benga a aby si nas tam nevycihli... premyslel jsem nad tim, jak je prelstit cely den ve skole, ale napadlo me jen pres vzkazy primo uzivatelum do jejich profilu, anebo zjistit si cisla ICQ (taky v profilu)... pracne, ale to snad nehlidaj...
Plešky tam snad nebudou, protože by mohly dostat na budku. Pokud tam bude nějakých 3000-4000 lidí, tak si to rozmyslí. I když potenciálních rváčů tam v danou chvíli bude asi tak deset...
BohouR: nápodobně, taky jsem tě ráda poznala Aspoň mám jistotu, že NĚKOHO tam najdu. Cedule bych se nebála, z toho bejt žádný problémy nemůžou. Pravda ale je, že pomník je kapánek z ruky....
Hele lidi,ja jak sleduju tu diskuzi,nevim,nevim jestli z toho neco vypline.
Ten napad s Branikem neni spatnej,i kdyz ho nepijete,tech par kacek nikoho nezabije.
Ksandaku bych se nebal,ty tam ani nepachnou.
Co se tyce mista,nic lepciho me nenapada,ke kyvadlu trefi kazdej,ne?
Doufam ze se srazime v hojnem poctu.
Proste dejme sraz u hlavniho podia, jedna osoba vytiskne logo Groweru a kdo bude chtit tak prijde. Na paranoiky, co si mysli, ze kvuli par kytkam se na ne nahani cela PCR, neni nikdo zvedavej.
Tyto akce sou naprosto vpohode, sejde se tam treba 2500 lidi co huli a pestuje a netaji se tim. PCR je tam hlavne kvuli bezpecnosti a nackove take problemy poposud nedelali. Hlavne at je hezky, kdyz bude chcat, tak nikdo neprijde.
to maggie : Muzes se tam seznamit s moji ctyrnohou maggie (krizenec vlcak husky) uz pekne vyrostla oproti tem fotkam, co sem pred rokem napostoval....
Ok Ok,ja vim ze je to daleko,ale zadnej jinej zachytnej bod neznam,ja to tam vubec moc neznam.
Ale nechal bych ten branik+nekam na obleceni asi umistim velky G!
Zdar
eee, tam bude jenom blby disko jako loni, kdy tam proste byla nejlepsi czajovna a bassbeasty...Nebyl tam zdaleka takovej naval a byli tam takovy pohodovejsi lidi...
Navic se tam teda nechystam od zacatku...
Az to nejak vymyslite, dejte mi vedet na PM...
Dik, schopni organizatori
toz ja su z olomouca a jak to tu ctu tak se tam asi vydam taky kdyz tam bude cela prazska komunita, jen tak si s vama vsema podat ruku
ale ma to 2 hacky jak se dostanu na nadr tak nebudu vedet co dal... lede ze by mi nejaky organizator nas sebe poslal cislo a ja jak budu bloudit tak zavolam a nejak dorazim a 2. asi nevim kde bych spal pac na 1 den to nema cenu, ale prespat bych mohl u sesatrenice to je OK.
Spis E_D nebo bohoure nechcete me na sebe dat cisla do PM a ja jak budu v praze tak callnu a sejdem se tam nekde, protoze vy si date srazek nekde u pomniku a co pak ja?? pomnik jakej?? nic nevim
No tak jako asi nejlepčí vidim sejít se teda přímo před mainstage, páč pomník je fakt daleko. Co ty na to BohouRe? Logo ale nemám jak vytisknout, kdo se toho ujmete? Jinak ty pifka jsou taky dobrý poznávací znamení...