Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Proboha, ty si raději zajdi do nějakého kamenného krámu, pořiď si tam kompletní set, nech si prodavačem ukázat, jak se to zapojuje a sestavuje. Když si to budeš dělat sám, tak v tom určitě nejdřív svoje kytky umučíš k smrti a pak ještě vyhoříš. Nejlépe by ale bylo, kdybys zkusil vypěstovat alespoň jednu kytku outdoor, než se budeš tlačit do indooru.
Proboha, ty si raději zajdi do nějakého kamenného krámu, pořiď si tam kompletní set, nech si prodavačem ukázat, jak se to zapojuje a sestavuje. Když si to budeš dělat sám, tak v tom určitě nejdřív svoje kytky umučíš k smrti a pak ještě vyhoříš. Nejlépe by ale bylo, kdybys zkusil vypěstovat alespoň jednu kytku outdoor, než se budeš tlačit do indooru.
To já si chci jen skřínku udělat sám... Ty osatní veci si koupím a nechám si pioslat i návody jestly k tomu budou....
Hele,...jestli to s pěstem myslíš opravdu vážně, tak si projeď komplet celý forum, vypiš si pro tebe důležitý informace a věřím že to nějak do kupi dáš... Ale snaž se i ty sám, nikdo ti to tu nebude servírovat až po dnos... Už se tu s prominutím začínaj řešit solidní ko*otiny... :-). Kdyby jsi měl jooo dilema, klidně mi napiš PM, rád poradím, ale žádný ptákoviny, Ok?
Najdeš tu naposto vše... Jak co sestavit, jak zapojit elektroniku a tak dále... stačí jen hledat..
Původní příspěvek od gremlin101 Hele,...jestli to s pěstem myslíš opravdu vážně, tak si projeď komplet celý forum, vypiš si pro tebe důležitý informace a věřím že to nějak do kupi dáš... Ale snaž se i ty sám, nikdo ti to tu nebude servírovat až po dnos... Už se tu s prominutím začínaj řešit solidní ko*otiny... :-). Kdyby jsi měl jooo dilema, klidně mi napiš PM, rád poradím, ale žádný ptákoviny, Ok?
Najdeš tu naposto vše... Jak co sestavit, jak zapojit elektroniku a tak dále... stačí jen hledat..
Ahoj,vážně to myslím to ano podívam se tady teda el nejvetší problém bude s tim zapojenim... Kdybych to nemyslel vážně tak to sem ani nepíšu
kup si tohle http://www.growmarket.cz/produkt/250w-komplet-hps a nebudeš mít problém se zapojováním,vše je už připraveno jen strčit do zásuvky,jinak se píše hore,je zde nespočetně threadu jak kdo začínal a co jak okolo,vím že je to lenost to pročítat,ale každý to tak dělal,nic se ti nebude servírovat přímo pod nos nic ve zlém,je zapotřebí taky trochu té chuti k tomu tímto to pro mě tady končí a jdu řešit důležitější věci než tvůj start
Původní příspěvek od milkbyrtr kup si tohle http://www.growmarket.cz/produkt/250w-komplet-hps a nebudeš mít problém se zapojováním,vše je už připraveno jen strčit do zásuvky,jinak se píše hore,je zde nespočetně threadu jak kdo začínal a co jak okolo,vím že je to lenost to pročítat,ale každý to tak dělal,nic se ti nebude servírovat přímo pod nos nic ve zlém,je zapotřebí taky trochu té chuti k tomu tímto to pro mě tady končí a jdu řešit důležitější věci než tvůj start
Hele Smarte asi naposled ti sem něco přispěju,jasný že je do zásuvky do čeho jiného by byl,na baterky těžko.
Nicméně to co jsi poslal je kompletní set ventilace,asi stále nerozumíš tomu co je co...
Tento set se skláda z Ufon(větrák ve šneku),pachový filtr,aluflex,držáky,atd...prostě jen čistě k tomu aby si mohl odvádět špatný vzduch ven a čistý dovnitř,k tomu ovšem potřebuješ už klasický větráky co si koupíš kdekoliv
A jinak to co si poslal,tak to je s prutokem 330m3a n tvou 250w to je mga mc,hledej na growshopech po menších a nebo až se ke všemu rozhoupeš,zvedni zadnici od monitoru a zajdi si do krámu,ať ti to tam prodavač dovysvětlí,od toho tam přeci je,ale esi na něj vybalíš to co zde na nás,tak utíkej
1. Kup si v growshopu pěstební box.
2. Pro začátek si tam dej zářivku 2x18W a nějaký malý větráček na ofuk.
3. Vytiskni si pěstování od A do Z.
4. Rozsviť zářivku.
5. Sedni si do pěstebního boxu a zapni ho.
6. Zapni si větráček na ofuk a studuj.
1. Kup si v growshopu pěstební box.
2. Pro začátek si tam dej zářivku 2x18W a nějaký malý větráček na ofuk.
3. Vytiskni si pěstování od A do Z.
4. Rozsviť zářivku.
5. Sedni si do pěstebního boxu a zapni ho.
6. Zapni si větráček na ofuk a studuj.
milkbyrtr: Chlámu se jak debil, to mi neděl po ránu, mám poprskanej monitor :-)
Osobně si myslím že smart není takovej kretén kterýho tady předvádí a jestli jo, tak je to anomálie :-), myslím že si z nás jen dělá prdel a zkouší kolik toho vydržíme.
Původní příspěvek od doxenon milkbyrtr: Chlámu se jak debil, to mi neděl po ránu, mám poprskanej monitor :-)
Osobně si myslím že smart není takovej kretén kterýho tady předvádí a jestli jo, tak je to anomálie :-), myslím že si z nás jen dělá prdel a zkouší kolik toho vydržíme.
Doxe tak víš jak,takhle to nejde ani jinak,co mu na to máš asi napsat A sranda je k životu nesmírně nutná,proto jí mám rád