Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neviem asi preto ze ma malo svetla je to mozne ? tak som konecne doniesol 200W CFL-ku no 250W nemali v shop-e tak aspon je tato dufam ze sa teraz ten rast zrychli necham sa prekvapit
Původní příspěvek od maugly neviem asi preto ze ma malo svetla je to mozne ? tak som konecne doniesol 200W CFL-ku no 250W nemali v shop-e tak aspon je tato dufam ze sa teraz ten rast zrychli necham sa prekvapit
Podívej, lampy dual spectrum jsou podle mého na prd, je to prostě krutě neefektivní. Když už někdo chce pěstovat pod CFLkama - a já mu to neberu, i když tomou výběru nerozumím - tak ať si pořídí speciálku na růst a speciálku na květ. A Elektrox 200W grow, kterou sis teď pořídil, je právě speciálkou na růst - což už je dobře.
no ved prave ked som ju kupoval tak som o pestovani vedel velmi malo a nechal som sa nahovorit predajcom tak teraz som kupil zvlast na rast a potom kupim na kvet a budem mat pokoj ja uz diez dualku nechcem ani vydiet a nikomu to ani neodporucim radsej takto zvlast .
Původní příspěvek od maugly Par novych fotiek skusal som rastlinku zastepit ale asi sa mi to nepodarilo poriadne tak sa mi len velmi spomalil rast a uz zacina znova rast
Zaštípnutí vždy kytku zpomalí,až zastaví na 2-3 dny..,je to normální..
Ale máš tam jen jeden vrchol,tak se to opravdu nepovedlo..,měly by bejt dva..Ta kytka vypadá,jako kdyby zaštíplá vůbec nebyla..
to EDA45 2-3 dni by bolo v pohode no mne sa spomalila na 2 tyzdne za tu dobu povyrastla asi o 2.5 cm s coho som bol dost nanervy lebo vsetko co som precital tak kazdy tvrdil ze do tyzdna sa to spusti a zacne znova rast .
to EDA45 & NORM skusal som FIM ale asi sa vobec nepodarilo stipol som ho nad 3 poschodim a vyrastli my tva trosku ustipnute listy tak sa mi to nepodarilo mozno to mala za nasledok aj moja stara lampa teda myslim ten brutalny spomaleny rast ta bola 85W Dual CFL a to bol uplny SHIT . teraz ked som tam dal 200W tak sa to rozbehlo.
to EDA45 & NORM skusal som FIM ale asi sa vobec nepodarilo stipol som ho nad 3 poschodim a vyrastli my tva trosku ustipnute listy tak sa mi to nepodarilo mozno to mala za nasledok aj moja stara lampa teda myslim ten brutalny spomaleny rast ta bola 85W Dual CFL a to bol uplny SHIT . teraz ked som tam dal 200W tak sa to rozbehlo.
to NORM no budem musiet sa to bud naucit alebo to fakt dam na teba a strihnem to normalne ale asi az dalsiu varku lebo rastlina ma uz mesiac a ma stale nejakych 18 cm a tak teraz by som ju rad dopestoval bo nechcel by som ju uz trapit dalsim strihanim a spomalovanim . a neni uz ani co fajcit tak nech pekne rastie a talsie kola dam 3-4 rastliny a vyskusam ich normalne strihnut . Inak diky za postrehy este sa mam co vela uzit vydim ze nestaci si len precitat treba mat aj skusenosti ktorych ja mam velmi malo ked ze je toto jba moje druhe kolo .
to NORM nie to je normalny kochlik len je tam dany igelitovy pytel a nie nemam tam ziadnu dieru na odtok polienam ju kazdy den tak trosku aby som ju neprelial je potrebne aby tam boli tie diery aj ked sa vela nepolieva ?