Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
asi ti neporadím nic novýho, ale plesnivý palice bych nehulil a už vůbec bych z nich nedělal nic co pak poputuje do žaludku samozřejmě pokud to pečlivě vystříháš a použiješ jen ty nenakažený tak to bude vpoho i když i na těch budou nějaký spory, ale v zanedbatelným množství. plíseň na usušených by se šířila dál jenom v případě pokud by ti to nějak navlhlo( světe div se potřebujou k tomu H20 jinak spí) jsou i tací co hulí tzv plesnivky a říkaj že je to dobrý, stejně tak jsou tací co jezdí 150 s 2ma promilema, ale nemusíme je napodobovat že...
Je to úplně jednoduché... dal by sis do jídla něco, co je evidentně plesnivé ? Nedal. Tak samo je to i s trávou. Je nepříjemné, když venky chytnou plíseň, zvláště potom, co je to tvoje jediná tráva a nemáš indoorovou náhradu, pak opravdu, pečlivě to prober, já osobně bych probrané kousky nechal vysušit opravdu hodně, (prevence dalšího šíření) potom je můžeš uskladnit spolu s půlkou jablka, které jim navrátí postupně správnou vlhkost, jakmile ti bude vlhkost vyhovovat, jabko vyhodíš
Původní příspěvek od Astronaut Ja mel tet dost plisne napaseny palice sem preausil roTrhal a plisen askrabL kour to byl ok ale nerikam at to hulis to je na tobw
Mohl by mi to prosím někdo přeložit ? V gůglu ten jazyk není...
Původní příspěvek od BigBangCannabis Tak jsem trochu studoval plísně : http://www.agronavigator.cz/az/vis.aspx?id=76672 super článek, zajímalo by mně tedy jaký mykotoxin nejčastěji kouříme hulímeli plesnivou trávu?
Pane, chraň mě před tím, abych věděl, co nepotřebuji vědět. Chraň mě i před tím, abych věděl, že existují věci, o kterých nevím. Chraň mě před tím, abych věděl, že jsem se rozhodl nevědět o věcech, o kterých jsem se rozhodl nevědět. A pane, pane, pane. Chraň mě před následky výše uvedené modlitby. Amen.