Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takto ja si to spravim podla seba dam tam 200 litrov sice to bude menej ale to nevadi. Ja som len chcel aby ste mi dali nejaky navrh na ten obal co je dookola. Igelit bude zly napad pretoze bude presvedcovat na korene co bude dost vadit. Tie "grow bags" musim pozriet niekde v baumaxe alebo popozeram na nete nieco. Dik za info...
Původní příspěvek od Volcano Zdravim zase pisem chcel by som vediet ake ma cca 2,5m rastlinka korene ?
To záleží na tom, kde roste, v čem roste a taky co máš za model. Jinak kořeny mají poměrně velký a hlavně rostou do hloubky. Takže díru spíš hlubší, než širší.
80 litrov na jednu ? to ako sadim 30 rastlin tak potrebujem 2400litrov ? neprehanate to trochu ? prekopem prečistim pridam kupovanu hlinu bio hnojiva, guano, wormhumus atd a zmiesma s povodnou, však vidim ako sa tam darí rastlinam čo tam boli predtym nikto si nebude hladat predsa miesto kde je neurodny il
Tie air-poty su moc drahe. Za deravu nadobu by som nedal tolko penazi este ked to chcem aj na outdoor. Ja si predstavujem nieco taketo ze by som chcel... http://www.youtube.com/watch?v=zy4mg1V-22c lenze na SVK a CZ taketo nepredavaju... maximalne som nasiel 75l
Tak nakoniec som sa rozhodol ze zoberem tieto vrecia na tazky odpad. http://www.kamiko.sk/produkt/vrecia...10ks-rolka-ldpe
Ma to 280l ale ja ho znizim a bude mat vysku 50cm takze bude to nejakych 120 litrov. Na spodok spravim diery pre odtok vody. Vrece bude volne polozene na zemi nebudem ho zahrabavat do zeme. Myslite ze ma vyznam dat na spodok nejaku vrstvu (ci uz keramzit alebo nejaky strk). Substrat do toho namiesam 70l zahradnickeho substratz B + 40-50l uplneho stareho hnoja z ktoreho je uz ako keby cernozem a perlit...
Este otazka keby dam naspodok vrecia keramzit tak by sa tam netocili korene v tom vreci vsak ? ale ked nedam tak sa budu tocit vsak ?
To ti tu asi nikto nepovie. A keď už tak, tak potrebuješ to dať na napr. cm kubické. Musíš to mať v oku a ak ťa to moc trápi tak si premeň tie litre na tie cm kubické
zdravim vsechny growery!! potreboval bych vedet jake mnozstvi zeminy respektive jak velkou pouzit nadobu,aby kytka netrpela nedostatkem prostoru na zahrade uz pestovat nemohu mam spoustu KAMARADU a vse co jsem zatim vypestoval v kyblech nebylo co se velikosti tyce podle mych predstav pouzival sem 30 L kupovanej substrat +kompost mam pouzit 50 nebo vic?
jo to uz sem zkousel kytky pekny ale korenovej bal kompletne prorostlej az na dno a steny nadob tzn nemely kam rust tzn zarazily rust ne?chtel bych mega kyti nebo myslis ze to nema cenu a mam nechat 30l a hnojit vic?