Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aloha. Asi bych kytky prolil vodou aby se vyplavily zbytky hnojek, nechal proschnout a dal kytkam hnojky v mensi koncentraci aby si zvykly. pokud by nepomohlo, zopakoval bych vodu a dal jen kořenové a až po kořenovém hnojivu růstové. Ale toď čistě jen můj nazor
Mě se zdá že jim moc solíš, jsou to ještě prcci, já jsem první týden po zasazení řízků (asi 10 - 12 cm) nehnojil vůbec i když jedu čistě kokos jako ty, dostávali každej den jen vodu s kořeňákem.
Dnes mají holky 50cm a zrovna před chvílí dostali každá 1 litr B´Cuzz coco A 1ml l. + B 3ml l. Kontroluješ i ph? Já teď zalíval ph 5.9, na výtoku 6.3. EC neměřím.