Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a co doporučuješ??? bloom a top max tam leju každy dva dny po 4 ml na litr ph 6nevim co stim už malo dusiku asi by to chtělo nakej grow koupit co myslite??
spis si zkontroluj merak pH vypada to ze bude nizko
edit: ted na to koukam mas nak malo hnojek top max neni hnojivo ale enzim a ten fisch mix je jen na rust ti bude chybet nejaka vyzivova slozka
Ahoj v sedmém příspěvku na fotce jsou vidět na spodních listech takové bílé fleky,to si něčím stříkal,nebo je to sviluška?Jinak by to chtělo asi trochu přisolit.ať se daří
díky za rady ph měřák bohužel nemám mam jen ty ph papírky a ty ukazujou ph 6 ano kytičky mi napadlo padli tak sem to postřikal stop padli 5ml/l a je to ok ten bloom a top max by jim přeci měl stačit ne????
Jak píše punkure, bio grow se používá celou dobu pěstu, já už teď proplachuju, bude kosa ale používám taky hnojky Bio Bizz a v květu jsem hnojil 4ml bio bloom, 2ml bio grow, PK 13-14 od Atami (podle návodu výrobce, postupně zvyšuješ dávku) 1x týdně 2ml fish mix a holky měli celou dobu krásnou barvu, jen bacha na to ph, z kraje jsem bojoval a jednou jsem přesral PK.
prosím o radu jelikož mi finanční duvody neumožnují pořídit pořádné stínítko a v boxu 1,5 *1,5 mít jen male je naprosto nedostačující při 600w tak mě napadlo udělat si svojí plechovou vlaštovku a ze spoda dat diamantovou folii myslíte že to pomuže????
Myslim že je to dobrý nápad jen jesli by ta diamantovka nechytla možná by bylolepší nikde koupit kladívkovej plech a udělat to z něj... Jinak pěkná jungle ale jednotlivý kytky máš pěkny jen škoda že je každá jiná K+
no toho sem se bál pravě taky aby to nečaplo zkusím něco vymyslet tohle stínítko to absolutně nedává no nerad kouřim to samí do kola tak sem chtěl víc modélu a tet se stím musím poprat a vždycky od káždého modelu sem kytí zaštipl a druhou nechal nezaštíplou a porovnám co se více vyplatí takže ta výška tam je hodně rozdílná ještě že ten box má 2 metry top max mam hned na první fotce dávám 4ml/l
mas box 150x150 takze pokud se ti to tam vejde nech uprostred prostor tak 50x50 dej tam vybojku vertikalne bez stinitka a pod ni vetrak. budes spokojeny uvidis