Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera dostali zálivku pouze s kyselinou a enzymy od HESI. Dále se už v hnojení budu řídit podle tabulky, viz. příspěvek č. 8.
Jak můžete vidět, rostliny jsem nezaštíp a asi to už neudělám.
Zatím stále hnojeno řadou Flora od výrobce General Hydroponics, plus každou 2-3 zálivku dodán Power thrive. Další zálivka už podle výše uvedených kombinací.
Květiny dostali už podruhé zálivku dle testu. Zatím v podobě tří hl. prvků hnojiv řady flora od GH a základního květového prvku Bloom od firmy HESI.
Na fotkách můžete vidět největší Nebulu, Ed rosenthal super buda a stav paliček u Nebulky.
Hnojeno stále jen základními složkami(bez užití "boosterů").
V příloze detaily paliček -
Nebula
White russian
Ed rosenthal super bud
Northen light
Sensi skunk
a konstrukce 2 rostlin- Eda a Nebuly.
Květiny dostali předevčírem první zálivku boosterů, a to:
Bio Nova PK 13-14, Atami (B´cuzz) PK 13-14 a HESI Fosfor plus.
Začínají pěkně nabíhat, enjoy!
Včera zalito opět s PK boosterama. Fosfor plus v poměru 2,5 ml na litr, PK 13-14 od Atami v poměru 1,5ml na litr a PK 13-14 od Bio Novy v poměru 1 ml na litr.
Později přidané květiny, které tvoří nyní druhou řadu z prava, (které byly zasazeny do substrátu pro palmy a zelené rostliny spolu se zeminou s aktivním humusem,) mají nějakou vadu listů. Buďto je to právě zmiňovanou zeminou a nebo špatným poměrem a mixem rozdílných hnojiv. Před plánovaným zalitím, zkusím prolít Eda a White Rus. čistou vodou a následně změřím ph a ec vytékající vody, možná mi něco poví. Nějaké názory?
V příloze vidíte pohledy, poškození listů a Sensinu.
Původní příspěvek od Banány Včera zalito opět s PK boosterama. Fosfor plus v poměru 2,5 ml na litr, PK 13-14 od Atami v poměru 1,5ml na litr a PK 13-14 od Bio Novy v poměru 1 ml na litr.
Později přidané květiny, které tvoří nyní druhou řadu z prava, (které byly zasazeny do substrátu pro palmy a zelené rostliny spolu se zeminou s aktivním humusem,) mají nějakou vadu listů. Buďto je to právě zmiňovanou zeminou a nebo špatným poměrem a mixem rozdílných hnojiv. Před plánovaným zalitím, zkusím prolít Eda a White Rus. čistou vodou a následně změřím ph a ec vytékající vody, možná mi něco poví. Nějaké názory?
V příloze vidíte pohledy, poškození listů a Sensinu.
Zdar.Podle mě přehnojení P a K,pár kytek mi udělalo to samý,po postřiku po přepnutí,kdy mi utekla koncentrace o chlup vejš,než to chtělo..Přehnojeno..Dáváš tři PK hnoje,a jen to PK od Atami je maximální doporučená dávka..To ostatní je tam podle mýho přes...
Ta Nebulka je moc pěkná..
Edit : Aha,už mi docvaklo,že vždy na část kytek dáváš jedno různé PK..
Ale jedeš to na maximum a některý to hold nedaj spolu s humusem atd...
Původní příspěvek od doxenon Přesně jak píše EDA45, v prvním kole jsem to taky málem posral PKčkem a ještě ty dáváš dva druhy pk 13 - 14 najednou?! Jako nejde o to od jakýho je to výrobce, je to vlastně to samý obsah P a K ale já osobně jsem nikdy nedal maximální dávku páč jsem měl bobky a myslím že se mi to vyplatilo.
Jinak to máš moc krásný, tak přeju bohatou sklizeň.
Tak co, EDovi už to docvaklo, co tobě? Pak kdyžtak smazat pánové
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Tak co, EDovi už to docvaklo, co tobě? Pak kdyžtak smazat pánové
Chtěls názory,tak je tu máš..Že sem si hned nevšim,že ty PK nedáváš najednou nemění nic na tom,že i tim jednim PK ve spolupráci s obohaceným palmovým substrátem to vypadá na přehnojení..Pane
Příspěvek č.22 třetí foto.. už tady ti to kyti říkala,hned po první zálivce s PK..Mrkni na ty listy..
Čau,Eda
Za odpovědi jsem naopak rád. A přináším důkazy, že máte pravdu.
Jak jsem psal výše, udělal sem test v podobě prolití Eda a Bílého rusa 2,5 litrama čisté vody s upr. pH. Výsledky...
Vstupní tekutina - ph 6,5 a ec 0,26 mS.
Výstupní tekutina:
Ed rosenthal
- první prolití - 6.45 mS!!!! a ph 5.4
- druhé prolití - 2.78 mS a ph 5.8
Rus
- první prolití - 5.08 mS a ph 5.8
- druhé prolití - 4.43 mS a ph 5.8
Odpoledne ještě proleju ostaní květiny a zkusim vyplavit trochu těch solí. Přístí zálivka jen upravená voda s enzymy...
Díky za názory..
Původní příspěvek od Banány Za odpovědi jsem naopak rád. A přináším důkazy, že máte pravdu.
Jak jsem psal výše, udělal sem test v podobě prolití Eda a Bílého rusa 2,5 litrama čisté vody s upr. pH. Výsledky...
Vstupní tekutina - ph 6,5 a ec 0,26 mS.
Výstupní tekutina:
Ed rosenthal
- první prolití - 6.45 mS!!!! a ph 5.4
- druhé prolití - 2.78 mS a ph 5.8
Rus
- první prolití - 5.08 mS a ph 5.8
- druhé prolití - 4.43 mS a ph 5.8
Odpoledne ještě proleju ostaní květiny a zkusim vyplavit trochu těch solí. Přístí zálivka jen upravená voda s enzymy...
Díky za názory..
Tak to klobouk dolu před konopím,že mS 5-6 a ještě žijou...Podle mě si najel ty PK hned na začátku v moc ostrý koncentraci..
Mě se to stalo s PKčkem taky,Ec sem tehdy neměřil,určo bylo hoodně nahoře..ale kytky to i s pochroumanými listy tehdy dojely jakž takž do konce..
Tak přeju ať se podaří zachránit,co se dá.Good luck.EDA
Po šoku hnojivy, dostali vodu o 6.0 ph s 2ml/l enzymy od HESI. Ed a rus byly několikrát prolity, dokud nekleslo ec pod 1 mS.
Vrchy pěkné ale 3. a nižší řady už opravdu malé kusy. Nevidím to s výsledkem moc pozitivně.