Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže pomůže když smíchám s vodou odstátou třebas ten ocet? jde mi o to aby to prošlo ta voda s otcem selým substrátem...jestli to mám pořádně přelít tu kytku dokud nevypustí přijatelné ph
Původní příspěvek od sarakan teď docela dost dobře nechápu co myslíš
No asi to že Plagron Bat Guano je netopýří trus bohatý na fosfor určený k obohohacení substrátu, pokud máš rostliny přímo v Bat Guanu.. pěstuješ je přímo v hnojivu... Bat Guano se ředí v poměru 50 l BG na 1000 litrů substrátu.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
jo cajk jsem zapomněl napsat ten Mix..jsem uplny nováček takžeee fakt nevím si rady..a proto vypadám jak idiot nějaký nápad teda čímto a jak ji dát do chodu? myslím si že to je pH..naměřil jsem vyšší,ale nevím jakým zpusobem to z cele zeminy dat pryc...uvažoval jsem proplachnout to řádně vodou s octem tak aby bylo pH mirně v zaporu či ideal 5.7-6.3
Zdravím, na holčenách se me objevila nepříjamna zaležitost už si s ní hlavu malu delší dobu, ale stale jsem nepřišel na problém... Holčeny šli z RW do kokosu
EC mají 0.8 (přidan kořenak od canny)
PH 5.8 vytok do 6.0 ...
Příjde mě to jako deficit železa, síry... přidávám 2 fotky jak se to v RW zhoršovalo, ještě by to mohlo být přelitý, ale to vyřešil kokos, na fotkach jsou po postřiku kořenákem tak se nedivte že jsou svěšené Věřím že v kokosu se dají za par dní do pořadku. Jen se chtěl zeptat zda je mam zahnojit nechat uplně vyschnout, jen kropit..?? moc díky za odpovědi ..
Původní příspěvek od lukasbertone Zdravím, na holčenách se me objevila nepříjamna zaležitost už si s ní hlavu malu delší dobu, ale stale jsem nepřišel na problém... Holčeny šli z RW do kokosu
EC mají 0.8 (přidan kořenak od canny)
PH 5.8 vytok do 6.0 ...
Příjde mě to jako deficit železa, síry... přidávám 2 fotky jak se to v RW zhoršovalo, ještě by to mohlo být přelitý, ale to vyřešil kokos, na fotkach jsou po postřiku kořenákem tak se nedivte že jsou svěšené Věřím že v kokosu se dají za par dní do pořadku. Jen se chtěl zeptat zda je mam zahnojit nechat uplně vyschnout, jen kropit..?? moc díky za odpovědi ..
Co máš za box?
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Prave nezalívam, nechavam je vyschnout a hnojim jen na listy, to střídam s kořenak/hnojky
citace:
Původní příspěvek od Čaras Pořádně jim dej nažrat, kompexní růstové hnojivo postačí, Pozvolna zvyšovat EC, co nejvíce - nespálit! Až na 1,8 do přepnutí na květ
Hnojit na list - rozprašovač, trocha hnojiva. Já na list peru Krystalon Start
vzhledem k tomu jak jsou hladové, namýchal bych extra silnou zálivkovou (nespálít) výživu a zalil jen nepatrně. Pak vyschnout, možná enzymi a pomalu krmit až k EC 1.8 před přepnutím
Můj názor, ale v KOKO jsem ještě neměl ani řízek :-)