Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, nemám kvalitní foťák takže ty dvě fotky je výběr asi z padesáti no prostě to nejde pořádně nafotit.
Trochu sem se nechal rozmazlit kámošovou zrcadlovlou a teďka když už ji nemám, tak mě fota z digitálu prostě serou... ...
EC:1
PHkolo 6
přidáno peroxid 2x15ml po dvou dnech, trochu se zmenšovalo ph ale už se to urovnalo.. jinač furt papaj ale ne už tolik..
volverindoorgrowing ZDE 400w/aero
Euphoria 1 zde......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde.....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno
Trochu sem měl problém s Phčkem tak se to trochu projevylo na listech ale žádná tragédie.. ted už je vše ok.
PH: +-6
EC: 0,9-1
ostatní hodnoty v normálu..
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Sensi Skunk zde zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Sensi Skunk zde zklizeno
No tak s tím už nepočítám struktura je opravdu hodně bizarní
Neudělalo to centrální palici ale je to spíše 50cm masa "menších" palic po celé ploše stanu. Už teďka se začínají ohýbat pod vahou(a to jsem kurva dost foukal) Jsem zvědavej na výnos.. co se týče kvality výsledku nepochybuji o jeho přednostech Moc mě toto kolo baví..
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Sensi Skunk zde zklizeno
proběhla výměna roztoku v 54 dni za čistou vodu s ph 5,5, čistit hodlám 5 dní což je až až.. tak více foto
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Sensi Skunk zde zklizeno
Původní příspěvek od Kulda dáváš EC 1? divim se že ti tak držej barvu.. kolik máš ec čistý vody?
No jasně EC 1 na Metropech do aera stačí a zdrojovku mám 0,1.. Taky se divim ale držej...
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Sensi Skunk zde zklizeno
Pekne povedene, tak to ma vypadat! Zadne presolene kvetaky jak u nekterych nejmenovanych.. Obecne v hydru je plne vyhovujici EC hnojiv 1-1.2 + EC zdrojove vody. Hlavne poradne sativi jsou na vysoke EC velice citlive..
Navic diky nizkemu EC se nemusi po celou dobu ztracet cas s flushem, krome posledniho tydne..