Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cotipotom: Na to ze tady nejses ani rok pouzivas teda zajimavej slovnik, navic ke spravcum. Nemyslim si, ze je vhodne verenje publikovat takto prvoplanovy a jednostranny nazor. Nemyslis si ta smesna castka, kterou udajne platis neni ekvivalentni, tomu co se v tyhle studnici vsechno dozvis? Bud trochu soudnej ...
chily: pokud ti nejsou vlozit fotky, nejdriv over, zda splnuji upload pozadavky - velikost, rozliseni. Pokud splnuji a hlasi ti to chyby typu: unable to upload, contact administrator, tak to zkus jednu po druhe. Me to taky obcas dela. vybrat fotku, odeslat, vybrat dalsi odeslat. Az tam pak budes mit tech 5 fotek co chces. Samozrejme musim mit zacheckovanej automaticky upravit, nebo jak se to jmenuje.
Snad pomuze
Původní příspěvek od sirup chily: pokud ti nejsou vlozit fotky, nejdriv over, zda splnuji upload pozadavky - velikost, rozliseni. Pokud splnuji a hlasi ti to chyby typu: unable to upload, contact administrator, tak to zkus jednu po druhe. Me to taky obcas dela. vybrat fotku, odeslat, vybrat dalsi odeslat. Az tam pak budes mit tech 5 fotek co chces. Samozrejme musim mit zacheckovanej automaticky upravit, nebo jak se to jmenuje.
Snad pomuze
Cau, hlasilo to "No post specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster". Vsechno bylo jak melo byt. Nahral jsem to po jedne jak jsi psal a slape to dik!
Kosit se bude v patek, takze prihodim dalsi fotky...
Zdar, tak 77. den od prepnuti kosa.. V dalsim kole se pojede mazar a hlavne budou nove hnoje... Takze rada Hesi + bloombastic od Atami misto PK13/14 od Hesi.
Root Complex
Power Zyme
TNT Complex
Bloom Complex
BloomBastic
Super Vit
Původní příspěvek od chily Cau, tak zas nejake fotky, 45. den od prepnuti, po proplachu jsem jednou zanojil a kytky se zas nejak zblaznily, asi jsem mel proplachnout driv.. No zas to zloutne, dneska jsem dal jenom voda+enzymy pH 6,0.. Co rikate? Je to zasolene a popalene co? Jeste to vidim na jednu zalivku jenom s enzymy a pak zas pohnojim...
Jinak na pristi kolo asi zkusim jine hnoje, kdyby se vam nekomu chtelo neco doporucit, neni problem, rad poctu...
Pěkní "Jáckové" škoda sviluší. Podle fotky jde vidět, že zaléváš přímo pod stonek. Radil bych rozlit to po krajich, at se ti roztahnou koreny pěkně po celém květníku. I když ty tvoje jsou celkem malé - což znamená že kořeny budou všade... ber to jako tip... peace
Pěkní "Jáckové" škoda sviluší. Podle fotky jde vidět, že zaléváš přímo pod stonek. Radil bych rozlit to po krajich, at se ti roztahnou koreny pěkně po celém květníku. I když ty tvoje jsou celkem malé - což znamená že kořeny budou všade... ber to jako tip... peace
Zdar, jn skoda jich. Ted poradna desinfekce a kdyby nahodou hned plant vitality plus od B.A.C... Jinak dik za tip
Po 6ti dnech suseni zvazeno, a bylo toho 169 garnatu... Topil jsem jak tygr, takze proto takova rychlovka Nektere paldy jeste vevnitr vlhci, den v krabici a bude to ok.. No Jacik je strasny zmastovak..