Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Legy Vyser se na huleni, radsi zkus Guaranu! Doporucuju z vlastni zkusenosti. A nekurvis si zdravi...
co je to zas za moudro s tim zdravim????? rekl bych, ze zdravi ti to kurvi stejne
btw:Guaranu zna snad kazdej,kdo je na vejsce. tohle tema je o huleni pri uceni, ne o tom , co do sebe narvat,aby si co nejvic jel.
Původní příspěvek od letec
[B]Podle me dost ovlivni jak si zvykly a taky co se budes ucit. Uz jsem kouril palo po kterem se mi lip poslouchala prednaska z videozaznamu a pak jsem si i dost pamatoval(a to se divam na 166% zrychleni) a obecne mi to slo. Byly to tusim jack's diamonds nebo co.
Ale hledej dal, treba se ti postesti najit Ivoryho
Ta odrůda, o které mluvíš, bude nejspíš Jorge's Diamonds, kámoš ji má, tak mi snad něco dá. Najít Ivoryho by byla fakt paráda, bohužel nereálná.
Teď mě čeká prodloužené zkouškové období, kde budu spoléhat jen na svoje schopnosti, nicméně určitě v budoucnosti zkusím ten piracetam i guaranu, kterou jsem kupodivu doposud neznal.
Trošku se nám to tady zvrhlo částečně v diskuzi, zda hulit při učení, či nikoliv. Původní záměr byl trošku jiný, ale což. V průběhu semestru, kdy mám spoustu času a nemusím se prakticky vůbec učit, se možná pokusím o test vlivu pár odrůd na učení. Pokud by nějaká odrůda uspěla u jednoho předmětu, zkusím ji i na jiných. Pokud bych přišel na něco zajímavého, dám to sem.
Co treba Mate-je vice druhu neboli CESMINA PARAGUAYSKA?ja mam ted docela tvrdou praci a pomaha drsnre.staci male loknuti a nakopne me to na dobrou hodinku.ma spoustu mineralu a prirodnich kyselin,ale hlavnim stimulantem je kofein, theobromin a theofylin.Je to vytazek z listu,bez pridavku cehokoli,takze ciste prirodni a lepsi nez kava.jinak pomaha i silny zeleny caj,ale mate je mate.
Myslím si že správná odrůda Indiky s menším obsahem THC, tak do 15% by ti pomohla, já po takových jsem vždycky nabitý energií a učení by snad neměl být moc velký problém, pokud se nesekneš po první větě, se stává
zkontrolovat délku textu
.
zalezi co se ucis za latku. nekdy neni od skody se zkourit poradne, a poradne se dostat do hloubky nejakyho tematu, treba ve fyzice, matice,..
Z mojí zkušenosti
Euforia je fakt dobrá , ale je sklidit ji trochu dřív tak je to lepší Je to dobrý na vypracování prací suprovej zásek kdy se soustředíš jen na jednu věc
Podle mě ale taky celkem záleží na phenotypu takže pokud nebudeš mít stejnej řez tak to může být zavádějící :/
Jinak Droga "krokodýl" (google it) když to pojedeš ve velkým do sebe tak nebudeš mít s učením žádný starosti ));
(tato zpráva nedoporučuje nitrožilní užívání drog na bázi benzínu a okeny )