Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nacpal bych do zálivky na litr tak 10 kapek možná trochu víc peroxidu 30 % a uvidíš jak se vzchopí... , pěkně se ti prokysličí půda a navíc ti i pomůže k dezinfekci kořenovýho soundsystemu..pak to bude hrát samo panečku - uvidíš že za pár hodin bude kytka schopnější.. a k plagronu - hnojil jsem s ním kolikrát jak pošuk v růstu a nikdy se mi nestalo že bych je spálil.. s ním to snad ani nejde ... Spíš jsem spálil kytky např. slepičincema apod.. plagronem to fakt asi nebude..
Původní příspěvek od kubanecjam Nacpal bych do zálivky na litr tak 10 kapek možná trochu víc peroxidu 30 % a uvidíš jak se vzchopí... , pěkně se ti prokysličí půda a navíc ti i pomůže k dezinfekci kořenovýho soundsystemu..pak to bude hrát samo panečku - uvidíš že za pár hodin bude kytka schopnější.. a k plagronu - hnojil jsem s ním kolikrát jak pošuk v růstu a nikdy se mi nestalo že bych je spálil.. s ním to snad ani nejde ... Spíš jsem spálil kytky např. slepičincema apod.. plagronem to fakt asi nebude..
Původní příspěvek od fananek7 Protože v růstové fázi bere rostlina většinou živiny s půdy,tak stačí pouze jednou za 14 dní třeba výluh s kopřiv,nebo přisypat kompost a už vůbec se nemusí dávat drahé hnojky typu Plagron růst atd.
Držím se toho už roky a mívám až 2m keře,viz můj treed !!!
TAKŽE PROTO...
to jo,ale nijak to nesouvisi s tim,ze to ma prelity. mohl si to vylozit jako tak, ze jsou sveseny listy kvuli tomu hnojeni.
Zdravím,nechci rozumovat,ale chce to přesadit,buď do země nebo do většího kýblu,pěstuji dá se říct jen v kýblu, a toto mi dělají kytky které nemají kam růst,teda aspoň takto jsem si to vydedukoval. Když mi tohle udělají tak je přesadím a za tři dny jsou ready. Přehnojení to není,to by vypadalo jinak,možná spíše naopak jim něco chybí. Takže neváhat a přesadit! Přeji úspěšný rok.
No a kdyby si to náhodou chtěl přesadit,tak stačí vykopat díru a vysypat substrátem,ale jestli si problém vyřešil tak asi není potřeba. Ještě jednou přeji ať se daří.
Aladin: všichni říkaj že je to přelitim ale myslim,že to přelitim není, a to co si napsal ty je jediný logický řešení jedu už 5let a nikdy se mi to nestalo až ted kořeny mi lezou už i z 5 litrovejch kbělíků tak ted budu přesazovat do10 litrovejch snad to pomůže protože holky vypadaly fakt smutně
Původní příspěvek od Bambuca Aladin: všichni říkaj že je to přelitim ale myslim,že to přelitim není, a to co si napsal ty je jediný logický řešení jedu už 5let a nikdy se mi to nestalo až ted kořeny mi lezou už i z 5 litrovejch kbělíků tak ted budu přesazovat do10 litrovejch snad to pomůže protože holky vypadaly fakt smutně
Je , kam pak dávám ty kořeny z matek který mam přes 5let , to uz musej lézt vrchem z květniku ne ?? to uz bych je ted měl v 2000L kyblich , podivej se na tu kytku je cca 1,2metru velká a ve 20L kbelíku , ta měla na kořeny ješte dost mista , jinak je to asi 9měsicu starý , takže uz je dávno po ní , čau Hlava