Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže...Kytička se již pomale ale jistě dostává do stavu zralosti. Sklizeň přijde běhěm příštího týdne. Hnojiva už nedostává týden. Zalévám poze odstátou vodou s pH cca 5,8.
Dnes jsem již rozhodl ostříhat ty největší a nejošklivější listy, takže krapet prořídla.
Jiank stále můžete dále tipovat, kolik bude sušiny.
Omluvám se, ale já na tu soutěž úplně zapoměl.
Takže...je toho (stále ) 16,12 gramu, což mě velice překvapilo. Bohužel smokereport Vám nenapíšu, jelikož konopí využívám výhradně do mastí, nebo do Alpy
Takže K+ ode mne získává MDe_, dyzy a DoublePowa.
Všem moc gratuluji a děkuji za Vaše tipy. Pevně doufám, že budu moc opět v únoru zařit s dalším pěstem.
Čas letí opravdu rychle, ale když se těším na sázení, utíká o dost pomaleji. Avšak dnes jsem se konečně dočkal a s radostí Vám mohu oznámit že jsem dnes zasadil. Je to opět takový malý pokus, kterým chci zjistit a informovat, že i na začátku jara se dá na okně vypěstovat slušná úroda (pokud to letos poroste )
Na letošek jsem si připravil 2 kytí.
La Blanca (Kannabia)
AF Northern Light (Royal Queen Seeds)
Slibuji si od toho minimálně stejný výsledek, jako minulý rok. Takže Vás prosím, aby jste komentovali, radily a hlavně držely palce.
Až semínka vyklíčí, dám první foto. Takže nejspíš za týden.
Ahoj,
po čtyřech dnech, co sem dal semínka do jiffů my všechna vylezla. Od La Blancy jsem dával 2 semínka. Jedno už vylezlo a má 1,5cm, druhé zhruba 1cm. AF NL je o něco pomalejší a zatim má teprve 0,5cm klíček.
Ta LB mi udělala radost, jelikož je mám přes rok a dostal jsem je jako bonus, takže Bůh ví, jak dlouho se jim v g shopě váleli. No a u NL jsem počítal s tím, že to vyklíčí, jelikož RQS mají vynikající klíčivost.
Fotky dodám časem
Mějte se.
Čus,
Jelikož jsem byl 5 dní pryč, tak jsem nechal příbuzný, aby se starali. Bohužel, co jim neřekneš, to neudělají. Takže když holky vylezli, místo aby je dali za okni, nebo na balkon, když je tak hezky, nechali je v tom šeru u studených kamen. Talže když jsem je viděl, byl jsem poměrně zklamanej. Zase na druhou stranu vylezly jak LB, tak in AF NL, což mi udělalo příjemnou radsot.
Jinak už dostaly Take Root od Dutch pro.
Nalebo je NL a na pravo jsou dvě LB.
Bohužel foťák stále neni, takže Vás musím "spamovat" s poněkud nekvalitními obrázky.
Hohoho!! Tak je na čase to tady zase drobátko oživit.
Mám tady Kryptonite od Pyramid seeds, který jsem dostal na Cannafestu 2015. Sázeno na Mikuláše. Byla taková niťka, ale za poslední 2 týdny se to začlo hezky rozrůstat. Oproti dřívějšku to bude trošku povdod, jelikož za 2 týdny budu zapínat sříň na chilli, tak tam šoupnu i tohohle mrzáčka. No a jakmile povyroste, tak přijde klasická zatemňovačka.
Květináč 0,5l. Na květ bude 6l
Substrát od BioBizzu , Light mix
Nehnojeno.
A po měsící tu mám zase fotečku. Holčina (ano, už ukázala pre-flowers) roste jak z vody a už je ve 3l květináči. A už týden si hoví pod úsporkou. Ale kvůli chilli papričkám jsem ji musel "malinko" ohnout.
Pěkné ohla , ne mas to pěkný spestrit si něčím takovým malým čekání na sezónu je dobry příští rok si chci něco vyselektit ale bez skříně to bude dost težké