Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po dlouhé době upload..
PPP bylo nějakých 20 přesušených g ale ale stihla nějakým zpusob em stresem dozrát... z edR. nic moc nebylo vrch šel na mastičky a spodky se venku znovu rozjely... nyní vypadá takto.
Než šli kytky venku na květ stihl jsem ještě udělat pár klonů z 28 řezů se mi nakonec chytlo 6 z toho 2x NL a 4 Super Skunk jedná se o techniku monster cropping...
Zdravím a přináším report.
Kytky mají za sebou měsíc od řezání 14 dní kořenili, cca týden rozjížděli květ na růst a nyní už si rostou.
Jsem bez hnojek všechno co jsem pobral vloni na cannafestu už padlo :/
Když vaříme špenát z kopřiv tak zalévám sceďenou vodou, má tu to výhodu oproti kvašeným kopřivám že nesmrdí a také rád využiji vše co se dá... a občas na ně vyleju trochu čaje.
malý report:
Stále bez hnojek pouze vývar z kopřiv jednou týdně a čaj. Zaléváno a roseno deśťovou vodou s cropmaxem. Řekl jse si že přepnu jakmile sklidím poslední outdoorovku a nebo až kytky přerostou.
Přepínám!
Sice outdoor ještě všechen nesklizen ale z předchozích zkušeností z mé skříně už je na čase přepnout.
Největší kytička má 23 cm.
Holky jely 30 dní od řezání na 20/4 poté 7dní na 18/6. Po rozjetí květu na růst byly jednou zaštipnuty klasickým způsobem.
Fotky z mládí nemám vypadali fakt mizerně.
První tři fotky fotky pohromádce
4 fotka Super Skunk
5 fotka Northern Light
Z 28 nakvetlých řezů z venkovních NL a SS se mi ve finále a po selekci chytlo pouze 6 kytiček z toho 4x Super Skunk a 2x Northern Light.
Ještě bych chtěl říct že tyto řezy jsou řezy z řezů cca možná tak 8generace Nepozoruji žádné deficity. Původ mají ve Vídni...
aktualizace k 10 dni 12/12
Dnes poprvé zahnojeno chemkou, poprosil jsem prodejce v shopu o nějaké vzorky hnojek výměnou za vzorky , výměna se uskutečnila. Jsem bez peněz a tento grow je docela v duchu DIY. pár fotek...
Aktualizace 16. 12/12
Zaléváno 3x týdně 3dl pro každou kytku z toho jednu tvoří hnojka.(nějaký vzorek květové výživy myslím že od HESI ale nejsem si jistý 7ml/3l.
Každý den roseno deśťovou vodou 2x týdně přidávám cropmax.
SS budou mnohem výnosnější než NL a struktura šišek je taky mnohem víc prorostlejší, ale NL je o něco napřed ale budu sklízet zároveň.
Hnojil jsem pouze HESI phosfor plus jinak nic než čaj a kopřivy jednou
byly zasřiženy. Po včerejší návštěvě cannafestu zahnojeno konečně atami bloom stimulator