Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zatim bych nic nevyhazoval, jednak nemá přepnuto na květ, druhak to může být neotevřený poupátko větve. Mohlo to vlivem stresu ukázat pohlaví dřív, ale v tom případě bych taky počkal, jestli z toho nevyroste blizna.. Týdnem pozorování nic nezkazíš, pokud je to samec nebo hermouš, stejně se do tý doby květ neotevře. V tomhle stádiu těžko říct, ale myslim si, že je to větev. Ze zadu je vidět jeden vyvinutější lístek, ale zepředu nic, možná se to otevře a bude z toho normální větev..
Edit: I když čim víc na to koukám, tak to vypadá, že ten list vzadu jsou vlastně přední i zadní splácnutý k sobě a to poupátko je samčí květ..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
sr ale vetev to neni ...jsem presvedčeny že jsou koule -poznam mužu se mylit ale....
a uz je stejně pryč..
mam tam v boxu ješte nahradniky, a ti nemužou byt v 0.5l kelimcich večne
jdou videt na: pred patře a na vrcholu ale na každe fotce zvlašt..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
mozna PH pac snazim se mit kolem 6-6,5( meřim jen kapkami) a jak jsem se dozvedel hlinu v ktere jedu staci zalevat jen odstatou vodou
(a hlina ma6.2)
takže je mozne že ma jeste meně
...ale: ten substrat jsem nechal v odstate vodě pote zmeřil PH a žadna změna