Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od nick23 Vpravo a částečně vlevo nahoře ten nárustek, to je ono. Je mladá (cca 20 dní do konce) a není to na ní ještě tak zřetelně vidět, ale momentálně nemám k dispozici lepší příklad..
Snad nemyslíš, že to způsobuje ten postřik. Lehké přesvícení, náchylnost genetiky, hledej a najdeš je tady o tom toho dost. Ale postřik to nedělá.
tomas2pet:
Irelevantní. Chcanky od krávy a Cropmax jsou dvě různé a nesouvysí to s tímto threadem. Chacanky od krávy můžež použít na hnojení v hlíně někde venku. Z chcanek od krávy se možná vyráběj nějaký kosmetický přípravky, který si pak mažou na obličej holky a my se snima pak líbáme...
..zdarec, má zkušenost - cropmax nepoužívám, ale i já si dovoluju stříkat i na palice, používal jsem vermesfluid o kterém jsem přesvědčen, že sklizeň opravdu zvyšuje...v tomto kole používám hnoje od canny a stříkám Canna BOOST - jsem vyjebaný přidávat jej do zálivky...vermesfluitem jsem stříkal 2x týdně, cannaboostem valím denně (vždy když se jdu na kytky podívat (3x denně)
A vždy jsem stříkal taky polyversem, kterým to šupu 1x týdně preventivně proti plísni...
S vermesfluidem jsem končíval 3 týdny před sklizní a ještě týden po jeho vysazení jsem stříkal vodou s peroxidem vodíku (pro pocit pročištění) a kytky 2 týdny před kosou už si užívaly bez promočených hlav...cannaboost vysadím stejně
plísně bych se nebál - jde hlavně o sračky při kouření - ty se dají omezit postřikem s peroxidem..
kytky v outu mají na podzim promočené palice od rána až do poledene,téměř denně (když chcčije tak i několik dní vkuse)- v bedně jsou suché během 15ti minut.
..taky ZÁSADNĚ nekúřím cízí brko, bo banda s tím dělá hrozný věci..