Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no nakonecjsem je jen rozdelil,aby se nezapletli koreny..i tak zustava kazde z rostlinek neco kolem 3,6l hliny,coz si myslim ze by melo byt v poho,vzhledem k tomu,ze je nechci nijak vysoke..kazdopadne diky za pripominky.
zdar, hele podle mýho by bylo nej kdyby sis koupil květníky, jde o lepší manipulaci atd, místa tam máš docela dost neboj se toho, ten karton zapíchlej v hlíně se ti stejně rozmočí a kořeny tím časem stejně prorostou, a na zaštipováni je ještě brzy ..
Jinak mi přijde dost neefektivní pálit 400w na tři kytky, který ještě nechceš nechat příliš narůst. Dal bych je alespoň do samostatnejch květníků, každou pěkně ohýbat a roztahat, aby vyplnily prostor.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
No ja jich tam mel puvodne 6,ale tri z toho byly z venku a nejak se zasekli,tak jsem jme vyhodil..sklo jsem teda vyndal,lampu dal o neco vys.diky za peipominky
Zdarec,
hele jak Ti říkají kluci určitě si sežeň nějaké qvětníky (minimálně těch 6l), když hodláš mít jen 3 kytky, ale šel bych spíš ještě do větších.
Potom bych kytizz už zaštípnul, pokud nechceš, aby se Ti začaly větvit až někde v půlce rostliny a pak už jen roztahovat, roztahovat a zase roztahovat... Tím předejdeš přehnané výšce a zároveň trochu zaplníš prostor.
Klidně bych se nebál i Scrogu, je to nejůčinější způsob jak dostat z malého počtu rostlin na relativně "velké" ploše co nejvíce..
Jinak neboj Skunk 1, nepatří mezi modely, které b po přepnutí "několikanásobně" vylétly... Počítej, že po přepnutí Ti půjdou nahoru maximálně jednou tolik, takže když nebudeš přepínat v metru, tak bys s tím čtyřkylem neměl mít problém..
Zdravim,sklo je pryc,zitra vyresim ty kvetniky.Navic jsem udelal jeste mensi upravu skrinetim,ze jsem oddelal dno te velke a vrch spodni skrine,coz me dalo dalsich 40cm na vysku.
Zdravim vsechny,tak dnes je tomu 24 dnu na 18/6 teplota 25 den ,18 noc,vcera jsem je zastrihnul,ale porad se nemuzu zbavit pocitu,ze jsou docela male na tech 24 dnu,no ale mozna se pletu,asi je necham jeste 6 dnu a pak je prepnu.diky za pripominky.
no rozhodně ještě nic nepřepínej, nech to růst a roztahuj do stran, co to jde
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář