Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,dnes jsem uz zaleval s upravenym ph na 5,8.Ale hned jak jsem vyresil tento problem,tak se objevil dalsi.Kytky se krout jakoby smerem nahoru,a jakoby schnou od spicky.Na listech jsou takove zlute a bile leskle fleky.u jednu z rostlin sem vidil takove cerne tecky pod nejnovejsimi listky.Co by to mohlo byt a co stim?Prosim poradte.
Pridavam dalsi a lepsi fotky na kterych to doufam uvidite lepe.., na tech fotkach vypadaji ty kytky ale zivejsi , spise se zamerte na ty skvrny na lestech a to hnednuti.., na nekterych listech jsou mozna drobky substratu asi... Tedka po vyfoceni jsem udelal pruplach uz s upravenym PH na cca 5,9.. Diky za kazdou radu..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Oki, ja zprvu myslel ze jsou snad necim napadeny ale pak me napadlo jestli jsem je nespalil treba tim jak jsem asi na tyden na ne dal petky at maji vlhkost.. mozna tam byla vysoka teplota uvnitr a kdys na ne jeste k tomu svitilo.. ted uz mam zvlhcovacku.. Asi to opravdu bude tim prehnojenim tedkom.., ted par dni budu zalivat cistou vodou a pockam ) , Zatim diky za rady..