Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kytky byly kompaktní, pěkně prokrystalizované (ostatně všechny kytky, byly náramné), palice tvrdší. Vůni si bohužel moc nepamatuju, ale moc výrazná nebyla. Chůť zemitější a stav, hluboké stoned, gaučovka, ale zase ne moc tvrdá, když se to nepřehnalo, tak pohodové meditační hulení
Po usušení byla kytka méně tvrdá než souedky AK, ale zase voňavější, citrus, mírně vanilka, středně pronikavá.
Stav byla pro mě ohromné zklamání, tak jak sem se na ni těšil, bohužel na mě moc dobře nepůsobila, můj mozek byl zmatený a nějak si ten stav nechtěl užít...takové prostě divné...nevím, stalo se mi to několikrát...Ale ostatní pokusní králíci si ho libovali, jako pěknej "mašťák" ...Bohužel pro mě asi má nějaké špatné složení a na mé sinapse se nějak nechytá......
Tak tohle bylo překvapení pěstu, sice řidší palice, ale krásně krystalické. Vzrůstem vypadaly jako vánoční stromeček, nádherně se větví. a ta vůně...pánové, musím uznat že takhle krásně sem ještě žádnou kytku necítil. Intenzivní mango se závanem vanilky a citronu. Neskutečné! a stav, přesně tohle sem hledal, příjemné hulení na celý den, uvolněná mysl, happy stávek, bourač depresí. Prostě paráda
Moc sem na ně nedával a měl sem je jen do počtu, ale "zlaté děcka" překvapily a vřele doporučuju!