Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tohle je můj sen...dělat rukama sice dneska není zrovna žádanou věcí ale kdybych byl rolníkem:-) na takovmhle poli tak bych se fakt měl jak v ráji...nebo na takový pláži jestli viděli stejnojmenný film...
dal som si to stahovat a siel som na obed, dosiel som spat a furt to stahovalo , ma to fakt HODNE mega ale film je to BRUTAAAAAAL. az by som povedal ze pre nas pestitelov ktori
maju problem s miestom DEMOTIVUJUCI
sice mi to pred koncom padlo (neviem preco) ale najviac ma zaujala ta pasaz s tym traktorom HEHEHE to bolo ako keby sadili zemiaky asi sa odstahujem do svajcu ........
Mít možnost se tim jenom projít a vidět to na vlastní oči! Zážitek na celej život.
A kdyby to bylo moje, tak koupim stan a tam bych bydlel. Vylez bych, nátáhnul ruku, urval paličku, ubalil brko, a pak bych celej zbytek dne jenom čuměl před sebe na tu nádheru.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!