Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kuba:
ahoj,
jj nevěděl jsem co od toho čekat ,tak jsem to pojmul zatím jen, jako pokus omyl a taky jsem se bál pevnosti toho umakartu, kdybych jsem ho provrtal, jako ementál.
Ale už vím , že to půjde a na další kola to vychytám líp, přidělám nějaké vodicí tyčky, aby se nekroutily nahoru a nasolim tam minimálně o dvě rostliny více.
Ve 24 12/12 jsem je postříkal květovým stimulátorem , který se používá pouze 1 x v počáteční době tvoření trichomů 2-4týden. Stimuluje, urychluje , podporuje výměnu látek.
Zcela BIO to neni ,ale má to rychlou expirační dobu ,takže se prej nemusím vůbec bát ,že by to ovlivnilo výslednou chuť,
Pochází to jako testovací vzorek z jednoho výzkumného střediska.