Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj Hyde,
no asi vim od koho si dostal ty semena, jsme v kontaktu a myslím ,že nebudeš zklamán, ale konkrétní zkušenost s touto českou bankou nemám ,i když se už na ni chystám, tak jako na FMS collective
jinak co jsem slyšel o Panacea , tak některé jejich odrůdy pěstují i v Izraeli na svejch konopných státem reg. farmách pro léč. účely. Pokusim se získat více info.
Jinak moc pěkný kytky.
To PF se mně osobně více líbí to první
Odjíždím na pár dní pryč, kytky se přesouvají na chvíli za okno (obr.1). Řízky, kterým se sice daří, ale poněkud nestíhají (minimální větvení), zůstávají venku.
obr.2 - fotit kytku proti oknu z tohoto úhlu je fakt školácká chyba...
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Možná zde stojí za zmínku ten kroužek vlevo dole. Je to omnia-determinátor pro slimáky. Alespoň nemusím tak hodně "solit" Vanishem kolem květináčů. Takhle jen vystřihnu ve víčku drážku pro stonek, plech přihnu krapet nahoru (při častější manipulaci se o něj může poškodit stonek) a už jen dosypávám krmítko podle potřeby. Déšť mi granule nerozmočí, jelikož k úpatí stonku se přes listy prakticky nedostane. Blbůstka, ale VELMI účinná. Jen na okraj - letos denní sběr podle počasí 40 -60 slimáků a to jen v bezprostředním okruhu kytek... Vyhlásil jsem jim dost nekompromisní boj a apeluju na všechny rozumné lidi - konec milosrdenství, je třeba likvidovat ty mršky, už žádné házení přes ulici či vynášení někam daleko od domu apod.. Tady se už vůbec nejedná jen o naše rostlinky nýbrž o obyvatelnou a především bezslizovou Zeměplochu!
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Kdybych letos prodával tento "kaviár", měl bych dnes už "v Praze dům"
Byli všude, pod každým šutrem, prknem, kýblem...všude! Takže pěkně na kolena a růčo... ještě teď se mi dělají boule za ušima
HydePark - White Phoenix
Původní příspěvek od Hyde
Nasazuji „zajetou“ alchymii. Nevím proč, ale ještě když byly ty holandský fujtajblíky hnědýkalnýsmradlavý, přišlo mi to věrohodnější než ty dnešní, čiré (či už i tu čučí Čína?).
Ahoj Hyde. V poslednej dobe som s growermi dosť diskutoval otázku hnojív - konkrétne Plagron a Bio Bizz. S Plagronom mám dlhotrvajúce dobré skúsenosti, aj keď sa mi často nedarilo trafiť správne dávky hnojiva na určité odrody. Groweri mi poradili vyskúšať Bio Bizz a zatiaľ som s ním spokojnejší - aj s hnojivami, aj so substrátom. Hlavne Bio Grow je značne hustý a etiketa uvádza jeho možné použitie v kvetovej fáze ako tonikum. Musím potvrdiť, že je to silné dusičnaté hnojivo, ale účinné. Bio Bloom je redší ako hnojivá od Plagronu. A ešte ma napadlo - Algamic od BB som mal už aj dosť riedky, aj veľmi hustý. Možno záleží na podmienkach skladovania.
Neuvažuješ o zmene hnojiva? (Aj keď rastliny sú očividne veľmi vitálne.) Osobne zatiaľ zostávam pri Bio Bizze, ale súčasne naďalej používam od Plagronu Phytamin.
Původní příspěvek od Bohempík Ten trait na listech je úžasný! Anglicky se tomu říká "variegation", česky něco jako "zpestření" - absence chlorofylu.
No každopádně jsem tohle v růstu ještě neviděl,,, né v takové míře a hlavně mimo blueberry rodinu (ta je tím profláklá).
Chtěl jsem nahrát fotku obdobné paličky z letošního outu,,, no ale o pár kb jsem se nevlezl pod limit a jsem moc líný to zmenšovat soráč
ahoj,
co se týče tý ztráty pigmentu-chlorofylu ,tak jsem to probíral s jednou skvělou pěstitelkou a dozvěděl jsem se ,že by to mělo znamenat přítomnost nějakého dobrého thai genu a tyto modely by se měly vyznačovat skvělou chutí.
Na ukázku ,teď se mi to dělá na Nebule.
Omlouvám se jestli ti to tu moc zasírám ,kdyžtak smáznu.
Hyde:Cus hele mohl by jsi hodit naky new fotecky...rad bych zkusil tuhle odrudu ale radsi si pockam na nakej smoke report.dik
peace and grow more weed!
Zduř,
já osobně bych tu ztrátu pigmentu a zkoucení listu (viz. příspěvek č.24 od mrakoplase) rozhodně nepřisuzoval genetické informaci rostliny...
Spíš bych se klonil k nějakému vnějšímu vlivu (ph, ec, teplota, nebo něco jinýho...)
Konkrétně opravdu nevím k čemu, ale zatím jsem měl takto "zdeformované listy" skoro u každého pěstu a to pokaždé jedu jiné strainy...
ahoj,
co se týče tý ztráty pigmentu-chlorofylu ,tak jsem to probíral s jednou skvělou pěstitelkou a dozvěděl jsem se ,že by to mělo znamenat přítomnost nějakého dobrého thai genu a tyto modely by se měly vyznačovat skvělou chutí.
Na ukázku ,teď se mi to dělá na Nebule.
Omlouvám se jestli ti to tu moc zasírám ,kdyžtak smáznu.
Jojo, taky se tomu přikláním , mám to jen na určitejch matkách a náhodou maj v sobě všechny thai geny