Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ľudia menšia dilema. Váham či strihnút úplne spodné vetvičky, čo mi vyrazili ako som to strihol nad 3 patrom, lebo som nečakal, že aj zo spodu mi to vyhodí také mohutné vetvičky. Výhonok 1 som som strihol včera a váham, či to spraviť aj na všetkých ostatných rastlinách, váš názor?
Zbytečně bych je takle malý nehnípal, nech je v klidu vyjet a až z nich budou větší obludy, tak je od spodu v klidu prober. Teď sou rády za každej kus zeleně
18. deň 18/6. Teplota pri koreňoch sa drží stále nad 18 C. Pri rastlinkách záleží od zapnutia lampy (plánujem kúpu druhého topného kábla). Zalievka každé 4 dni odstátou vodou z vodovodu prikvapkávam Canna Ph- 38 % dusičná. P. S.: Trošku som poohýbal listy nech sa dostane viacej svetla k rastline, lebo sa začali vyťahovať čo najvyššie k lampe...
Origin stage.... Na fotke môžete vidieť výšku lampy od rastlín, mám strach ísť vyššie, aby svetlo nestratilo účinky a nižšie aby som nezúžil pole dopadajúceho svetla.... Keďže 200 w úsporka je trochu moc na to tienidlo tak sa mi predok ohýba nižšie ako zadná strana, ktorá musí byť upevnená vyššie... Inak cíp žiarovky je 10 cm od rastlín a objímka asi tak vo výške 20 cm... Snažím sa vykryť: (čo najnižšie a pritom čo najlepší dopad svetla).
20. deň 18/6. Teplota 24/18. Vlhkosť 70 %/40 % (podľa poprašovania ručne).
1. Celkové osadenstvo. P. S.: Dole zo strihnutých vrškoch skúšam zakorenie (dali by sa spraviť rezy na outdoor).
2. druhý krát strihnuté (viacej strihať už v pláne nemám).
3. Vetvenie stoniek.
4. Jungle....
5. Odrezky (len tak pre srandu).
P. S.: Menšie problémy... Doteraz som nepoužíval ani zakúpený malý asi 15 cm ventilátor, lebo som nechcel chladiť moc vzduch v boxe... A za 4-5 dní idem na kvet 400 sodík. A nemám kúpenú ventiláciu... takže neviem ako to vymyslím a sviatky sú growshopy zatvorené a ventiláciu, čo som si objednal budem mať až niekedy 12 dalsi mesiac.......
caw
vyzeraju kranse zdravo,daj tam scrooga, ked ti ide o vynos,co urco ide
hlavne striedmo hnoj a nechaj este aspon 5-7 dni po prepnuti tu envirolitku aby sa pekne povytiahli...
Bandit
28. deň, prepnutie na kvet. Prvý deň 15/9 h a druhý 12/12.(to len tak z nudy). Uvidíme či budú aj samci z feminizovaných semien. Fotky budú až z 30. dňa.
já mám taky 200w úsporku na růst a 400 na květ a tu 400 tam dávám ještě na růstu ,jel jsem ze semen tak jsem jí tam dal asi na 6 dní než jsem to přepnul
5. deň 12/12, stále sa svieti úsporkou, ešte tak 2-5 dní ide sa originál na sodík. :-D Teplota je zdá sa v norme. Len ma štve, že vzadu sa rastlinky trošku povytiahli ako som chcel ale v predu sú ešte dosť nízke, no otočil som úsporku o 180 a tuším, že tam bola zrada.... Inak sa zdá byť všetko v pohode.