Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mili groweri, prijdte se na cannafestu podivat ke stanku firmy Metrop.
Bude spousta darecku pro vas. Hnojky,dobre rady,mily pokec o vasich rostlinkach.
Tak doufam, ze se tam uvidime.
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe
Původní příspěvek od Pohroma Mili groweri, prijdte se na cannafestu podivat ke stanku firmy Metrop.
Bude spousta darecku pro vas. Hnojky,dobre rady,mily pokec o vasich rostlinkach.
Tak doufam, ze se tam uvidime.
tak hulit se tam nesmi tak budes tam met aj neco rozlevaneho krome tedda hnojek??
hh tak mi prosimte priprav trochu bloomu, dochází a i škvára neni a ať se připraví na mou zvídavou otázku proč je na callgreenu napsáno "nepřehnojte! "
Já porazim až v neděli, práce mi to dříve nedovoluje.. jen by mě zajímalo, ty pochutiny z konopí co tam budou, budou z techniky nebo z normál ganji? Asi blbá otázka, ale rád bych to věděl pro upřesnění...