Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja prave idem Special Queen no.1 a nemozem si vynachvalit. Vzisli vsetky 3 semienka, vsetko samice jak lusk, a este ake! Velmi nenarocna kytka, som zaciatocnik, ale zatial prezila vsetky moje vystrelky a extravagantnosti bez problemov Mozem len doporucit dalsim zaciatocnikom, ta kytka je fakt nesmrtelna. A co sa tyka stability, ako uz bolo napisne vyssie - jedna kytka ako druha, rovnaka vyska, vhodne na SoG. Nech sa dari, cus
"Make the most of the Indian hemp seed, and sow it everywhere! " George Washington
Let it flow, let it grow...
Koupil jsem Quick One a Royal Automatic od http://www.growhouse.cz/?cz_samonak...owering-5ks,115
Přišlo poštou na druhý den a po dvou dnech na vatě ze 20 semínek vylezlo už 18. Vřele doporučují ))
Malinko jsem ne odhad počasí ale nic se nedá dělát... zajtra to hodim do sklenku...
ja mam od nich to najlacnejsie special kush. zasadil som len jedno semienko v druhom kole spolu z mazarom a vyslo prve a vyzera k svetu. klicil som v jiffy.
mám od nich WW, a ze dvou vylezli obě dvě...zatim maj 10cm a vypadaj báječně....Myslilm, že je to velica kvalitní bánka, teda co se zatim klíčivosti týče
mel jsem 5fem. Special Queen*1* (13,5 Euro)...vylezlo 5/5 a vše 100% samičky...Indoor: dle mě ideální kytka na SCROG...na FIM reagujou dobře, po zastřižení spodní patra dotáhnou vrchy a je na světě krásný keřík (víc jak 20 topů na každé)...co mě zaujalo bylo, že stavbou byla jedna jako druhá, ale v chuti i stavu byly jisté rozdíly...ta nejlepší voněla v růstu jak "plesnivá bota", v květu sladkokysele a ta božská sladká chuť po usušení se jednoduše nedá popsat...a stav?? opravdu silný, seedbanka uvádí extreme stoned, ale zas takovej extrem to nebyl...
Outdoor: loňská out Special queen*1* byla nejkrásnější out kytka jakou jsem kdy viděl,maximální orošenost, krátký květ je ideální do našich podmínek a byla hotová v půlce října (v severní horské oblasti)...tady už stav extreme stoned uvádějící seedbanka byl naplněn do každičkého písmenka...klidně by se tato odrůda mohla používat ve zdravotnictví jako anestetikum...vhodná k filmu a na spaní... poměr cena/kvalita je opravdu hodně hodně dobrý !!!
Zdravim ludia ake mate skusenosti s odrodou Northern Light od royal queen seeds ?
Kedy dozrieva cca ako je to s ucinkom silny stoned ?
Lebo tento rok som pestoval Special Queen od tejto banky a tie rastlinky fakt bomba nenarocne len trocha dlhsie im trvalo prechod na kvet mal som vyse 2m rastlinu a ta by este teraz nebola dozreta zato co som mal mensie v malom priestore dozreli zaciatkom oktobra...
Takže. Letos jsem jel od RQS White Widow. Jednu u sebe na zahrádce v 5,5L květníku a druhou u kamaráda v 12L květníku. Ze dvou semínek mi obě vyklíčily. Růst rostlinek byl celkem pomalý, za to se brutálně větvily a v růstu úžasně voněly. Ale pak přišel květ. Někdy začátkem září. No a na tom to cele ztroskotalo. Jediný, co na nich mám je pár orosených lístečků. Palice téměř žádný a vůně květu taková prapodivná. Bohužel. Dost velké naděje jsem do nich vlkádal a jediný, co znich bude, tak možná trochu haše.
Takže za sebe. NA OUT VŮBEC NEDOPORUČUJU.
Fotky časem ( ale nevim. nechci sem dávát takovýhle s****y )
RQS Skunk no. 1. sto procent klicivost a kytky byli silny, odolny proti blbosti(preliti), kyti byli jen zastrizeny ve 3 tydnu kvetu a hned dorostly bocni vetve k vrchu, tak jako dospeli meli 6-8vrcholu. Po prepnuti na kvet rostou jak z vody a za 20dni uz maj max vyšku, kytky vypadaj jedna jak druha i vyska je skoro stejna meli 1m az 1,2m. Jen na konci davat pozor na plisne. Vrele doporucuju