Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj pěkné to máš to je vidět hned když se nasadí moderní technologie viz. úprava vody na zálivku ten balkon si ošéfoval skvěle ty vzdálený budovy... nehrozí,že by někdo identifikoval co je to kytky vypadaj nádherně pěkně ohlý není co dodat snad jen,že se najde pro Tebe nějaký to káčko a mlíko z listů cha to je jízda to je centryfůga,co?
Mlíko z listů byla velká jízda... až sem z toho šel radši spát
Baráky zase tak vzdálený nejsou, ale bez dalekohledu nevim jestli by byly schopný to rozpoznat, pokud nehulej a něco o tom nevěděj zatim jak řikám si nikdo nestěžoval....
Jinak včera sem hnojil - holky dostaly každá bloom - 5ml/l a pythamin 5ml/l. Je to oprvý co sem je pohnojil 2x v tejdnu a a chtěl bych je takhle hnojit i dál, doteď dostávali hnojky jenom jednou tejdně. Tak uvidíme co to s nima udělá.
O kolik si myslíte, že jsou eště, když ted začínaji pomalu kvést, schopný vyrůst? Přemejšlel sem o zaštípnutí nejvyšších vrcholů, ale zase si řikám jestli to neni zbytečný??
Spliff or die.... Balcoon 2010 - ak 48, Black
jack - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=51587
Jinak včera sem hnojil - holky dostaly každá bloom - 5ml/l a pythamin 5ml/l. Je to oprvý co sem je pohnojil 2x v tejdnu a a chtěl bych je takhle hnojit i dál, doteď dostávali hnojky jenom jednou tejdně. Tak uvidíme co to s nima udělá.
Rada neper to tam pod tlakem kamo, vloni jsem hnojil též Plagronem i když je to výluh z chaluh, tak se mi stalo,že jsem jednu kočku málo flushoval páč mi začla pěkně plesnivět a tak jsem ji setnul. V pohodě jsem nic necejtil při hulení si říkám šapšo dobroš skočím si pak jednou na pivko před tím si dám jednoho špeka a pivo divný kua říkám si jak kdybych chlastal Plagron Alga Bloom, na to bacha !
Jako je pravda, že na bloomu píšou hnojit jednou tejdně, ale co sem čet,tak spousta lidí na groweru hnojí s každou zálivkou. Takže ona pravda bude někde uprostřed Každopádně pořád flush na konci bude muset bejt stopro
Spliff or die.... Balcoon 2010 - ak 48, Black
jack - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=51587
Původní příspěvek od Peltsky
jinak se sousedama nevim, bydlim tady skoro rok, kytky jsou na balkone od konce dubna a zatim si nikdo nestěžoval. Plánoval jsem natáhnout přes celej balkon rákos, ale nakonec jsem ho natáh jenom po straně, aby sousedi co bydlej vyloženě vedle nás neměli náky depky snad to rozdejchaj všichni. Zatim jak řikám nebyl žádnej problém.
Tak to bych volil rozhodně folii nejde přes ní vidět a parádně propouští světlo
Nechci strašit ale je lepší trochu balkon vylepšit proti zlému oku.
Nejde o to že to tam je ale policajti dojedou pokud někdo zvedne telefon a nabonzuje(i kdyby nechtěli tak dojedou taková je praxe),stále je na světě spousta šmíráků co dokážou udělat zle.
Původní příspěvek od Peltsky Jako je pravda, že na bloomu píšou hnojit jednou tejdně, ale co sem čet,tak spousta lidí na groweru hnojí s každou zálivkou. Takže ona pravda bude někde uprostřed Každopádně pořád flush na konci bude muset bejt stopro
tak tak, můžeš je hnojit klidně i častěji. a pokud se cítíš blbě, když do nich liješ obyčejnou vodu, tak doporučuju vyzkoušet peroxid vodíku. S tím mám po minulé sezóně jen kladný zkušenosti. kytkám se tak napínaly listy, až jsem měl pocit, že se o ně pořežu
Někde jsem tady četl že ten peroxid je vhodný na pěstování ve vodě ale do hlíny by prej neměl jít že to zabije vše živé , tak už nevím.
Navíc hnojky jsou nejlepší přírodní než kdejaká chemka ,kdo skusil ředěné kuřince tak už nemění a stačí to 1x týdně.
vousáč: tojo, on peroxid slouží ve vodních systémech pro dezinfekci. Nicméně dá se aplikovat i postřikem. Osobně bych ale v likvidaci "všeho živého v půdě" neviděl zas takovej problém. Předloni jsem to tak praktikoval a kytkám to neubližovalo A hlavně, H202 se nepoužívá jako hnojivo. Více užitečnýho infa zde
[Quote] [i ] Původní Příspěvek od Peltsky [ / i ]
[B] JAKO JE Pravda , Ze Na bloomu píšou tejdně hnojit jednou , ALE co cet sem , Tak Spousta LIDI Na groweru hnojí s každou zálivkou . Takže Ona Pravda přeskočeno: tajný někde uprostřed : ) Každopádně pořád flush Na konci přeskočeno: tajný Muset Bejt STOPRO : ) [/ b ] [ / quote] určitě hnoj do káždé zálivky ty kytky to snesou Maji to v genech , skéro JE z Toho Jen diky tem hnojkám lapmě .
to undergroundman: hnojkama uděláš skéro? ale no taaak to přece závisí na mnoha faktorech, jak kytka bude zhulovat a hnojky bych dal někam úplně dozadu..
to Peltsky: četl jsem nahoře něco o zastřihování, pokud nakvétají, tak to nedělej, stejně je už teď pozdě, bude září, kytky se přepínají na květ, nech je v klidu. a jak ses ptal, kolik se vytáhnou ještě.. záleží na modelu, mně se třeba letos Durban Poison vytáhl tak o 80% původní výšky. ale třeba předloni se mi White Rhino nevytáhl skoro vůbec. zkus se zeptat někoho, kdo jel stejnej model před Tebou.