Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » New member, first balcoon grow 2010
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Peltsky
Stálý Člen

Karma uživatele Peltsky - 85% PěstitelskáKarma uživatele Peltsky - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

tak přidávám slíbený fotecky ... foceno dnes 11.8.2010...

Zdá se začínáme kvést

Spliff or die.... Balcoon 2010 - ak 48, Black
jack - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=51587

Old Post 11-08-2010 v 18:35 PM
Peltsky je offline   Profil uživatele Peltsky   Find more posts by Peltsky   Foto galerie člena Peltsky   Click here to Send Peltsky a Private Message   Add Peltsky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Peltsky
Stálý Člen

Karma uživatele Peltsky - 85% PěstitelskáKarma uživatele Peltsky - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Přináším slíbené dnešní fota....

Old Post 11-08-2010 v 18:40 PM
Peltsky je offline   Profil uživatele Peltsky   Find more posts by Peltsky   Foto galerie člena Peltsky   Click here to Send Peltsky a Private Message   Add Peltsky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Peltsky
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

a druhá polovina....

Old Post 11-08-2010 v 18:44 PM
šapša
Stálý Člen

Karma uživatele šapša - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ahoj pěkné to máš to je vidět hned když se nasadí moderní technologie viz. úprava vody na zálivku ten balkon si ošéfoval skvěle ty vzdálený budovy... nehrozí,že by někdo identifikoval co je to kytky vypadaj nádherně pěkně ohlý není co dodat snad jen,že se najde pro Tebe nějaký to káčko a mlíko z listů cha to je jízda to je centryfůga,co?

já si spíš myslím,že lidi tady málo hulej, kdyby víc hulili nemohli by si tolik lhát // kdo nebojuje - prohraje , kdo bojuje - může prohrát // pokud se budeme bát omylů nikdy nepříjdeme s ničím originálním
Nazdar Mazar a jiné písně o lásce // Ďábel s tváří anděla (projekt E.) // Šotkova bylinková zahrádka // Na krásu našich koní a rychlost našich žen // Hells Angels//
Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity? // Permakultura - farmaření s přírodou

Naposledy upravil šapša 12-08-2010 v 18:22 PM

Old Post 11-08-2010 v 22:01 PM
šapša je offline   Profil uživatele šapša   Find more posts by šapša   Foto galerie člena šapša   Click here to Send šapša a Private Message   Add šapša to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Peltsky
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Mlíko z listů byla velká jízda... až sem z toho šel radši spát

Baráky zase tak vzdálený nejsou, ale bez dalekohledu nevim jestli by byly schopný to rozpoznat, pokud nehulej a něco o tom nevěděj zatim jak řikám si nikdo nestěžoval....

Jinak včera sem hnojil - holky dostaly každá bloom - 5ml/l a pythamin 5ml/l. Je to oprvý co sem je pohnojil 2x v tejdnu a a chtěl bych je takhle hnojit i dál, doteď dostávali hnojky jenom jednou tejdně. Tak uvidíme co to s nima udělá.

O kolik si myslíte, že jsou eště, když ted začínaji pomalu kvést, schopný vyrůst? Přemejšlel sem o zaštípnutí nejvyšších vrcholů, ale zase si řikám jestli to neni zbytečný??

Old Post 12-08-2010 v 18:55 PM
šapša
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Jinak včera sem hnojil - holky dostaly každá bloom - 5ml/l a pythamin 5ml/l. Je to oprvý co sem je pohnojil 2x v tejdnu a a chtěl bych je takhle hnojit i dál, doteď dostávali hnojky jenom jednou tejdně. Tak uvidíme co to s nima udělá.

Rada neper to tam pod tlakem kamo, vloni jsem hnojil též Plagronem i když je to výluh z chaluh, tak se mi stalo,že jsem jednu kočku málo flushoval páč mi začla pěkně plesnivět a tak jsem ji setnul. V pohodě jsem nic necejtil při hulení si říkám šapšo dobroš skočím si pak jednou na pivko před tím si dám jednoho špeka a pivo divný kua říkám si jak kdybych chlastal Plagron Alga Bloom, na to bacha !

já si spíš myslím,že lidi tady málo hulej, kdyby víc hulili nemohli by si tolik lhát // kdo nebojuje - prohraje , kdo bojuje - může prohrát // pokud se budeme bát omylů nikdy nepříjdeme s ničím originálním
Nazdar Mazar a jiné písně o lásce // Ďábel s tváří anděla (projekt E.) // Šotkova bylinková zahrádka // Na krásu našich koní a rychlost našich žen // Hells Angels//
Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity? // Permakultura - farmaření s přírodou

Old Post 12-08-2010 v 21:40 PM
šapša je offline   Profil uživatele šapša   Find more posts by šapša   Foto galerie člena šapša   Click here to Send šapša a Private Message   Add šapša to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Peltsky
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Jako je pravda, že na bloomu píšou hnojit jednou tejdně, ale co sem čet,tak spousta lidí na groweru hnojí s každou zálivkou. Takže ona pravda bude někde uprostřed Každopádně pořád flush na konci bude muset bejt stopro

Old Post 12-08-2010 v 23:03 PM
šapša
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Dělej jak myslíš,ale když něco dělá většina neznamená to,žë je to OK. Netlačit moc na pilu platí v celým životě. GL

Old Post 12-08-2010 v 23:11 PM
fdsafsdfsdf252
Stálý Člen

Karma uživatele fdsafsdfsdf252 - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od Peltsky

jinak se sousedama nevim, bydlim tady skoro rok, kytky jsou na balkone od konce dubna a zatim si nikdo nestěžoval. Plánoval jsem natáhnout přes celej balkon rákos, ale nakonec jsem ho natáh jenom po straně, aby sousedi co bydlej vyloženě vedle nás neměli náky depky snad to rozdejchaj všichni. Zatim jak řikám nebyl žádnej problém.

Tak to bych volil rozhodně folii nejde přes ní vidět a parádně propouští světlo

Old Post 13-08-2010 v 00:40 AM
fdsafsdfsdf252 je offline   Profil uživatele fdsafsdfsdf252   Find more posts by fdsafsdfsdf252   Foto galerie člena fdsafsdfsdf252   Click here to Send fdsafsdfsdf252 a Private Message   Add fdsafsdfsdf252 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

Nechci strašit ale je lepší trochu balkon vylepšit proti zlému oku.
Nejde o to že to tam je ale policajti dojedou pokud někdo zvedne telefon a nabonzuje(i kdyby nechtěli tak dojedou taková je praxe),stále je na světě spousta šmíráků co dokážou udělat zle.

Old Post 13-08-2010 v 10:34 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Peltsky
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Tak jsem přece jenom natáh rákos přes celej balkon a kytky posunul dozadu ke zdi, aby měli co nejvíc sluníčka.

Ještě by me zajímalo o kolik kytky ještě vyrostou v květu? díky

Old Post 16-08-2010 v 13:43 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od Peltsky
Jako je pravda, že na bloomu píšou hnojit jednou tejdně, ale co sem čet,tak spousta lidí na groweru hnojí s každou zálivkou. Takže ona pravda bude někde uprostřed Každopádně pořád flush na konci bude muset bejt stopro

tak tak, můžeš je hnojit klidně i častěji. a pokud se cítíš blbě, když do nich liješ obyčejnou vodu, tak doporučuju vyzkoušet peroxid vodíku. S tím mám po minulé sezóně jen kladný zkušenosti. kytkám se tak napínaly listy, až jsem měl pocit, že se o ně pořežu

Old Post 16-08-2010 v 13:52 PM
Host
Host

Příspěvek č. 29

Někde jsem tady četl že ten peroxid je vhodný na pěstování ve vodě ale do hlíny by prej neměl jít že to zabije vše živé , tak už nevím.
Navíc hnojky jsou nejlepší přírodní než kdejaká chemka ,kdo skusil ředěné kuřince tak už nemění a stačí to 1x týdně.

Old Post 16-08-2010 v 14:51 PM
Host
Host

Příspěvek č. 30

vousáč: tojo, on peroxid slouží ve vodních systémech pro dezinfekci. Nicméně dá se aplikovat i postřikem. Osobně bych ale v likvidaci "všeho živého v půdě" neviděl zas takovej problém. Předloni jsem to tak praktikoval a kytkám to neubližovalo A hlavně, H202 se nepoužívá jako hnojivo. Více užitečnýho infa zde

Old Post 16-08-2010 v 18:08 PM
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

[Quote] [i ] Původní Příspěvek od Peltsky [ / i ]
[B] JAKO JE Pravda , Ze Na bloomu píšou tejdně hnojit jednou , ALE co cet sem , Tak Spousta LIDI Na groweru hnojí s každou zálivkou . Takže Ona Pravda přeskočeno: tajný někde uprostřed : ) Každopádně pořád flush Na konci přeskočeno: tajný Muset Bejt STOPRO : ) [/ b ] [ / quote] určitě hnoj do káždé zálivky ty kytky to snesou Maji to v genech , skéro JE z Toho Jen diky tem hnojkám lapmě .

Old Post 16-08-2010 v 19:15 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

to undergroundman: hnojkama uděláš skéro? ale no taaak to přece závisí na mnoha faktorech, jak kytka bude zhulovat a hnojky bych dal někam úplně dozadu..

to Peltsky: četl jsem nahoře něco o zastřihování, pokud nakvétají, tak to nedělej, stejně je už teď pozdě, bude září, kytky se přepínají na květ, nech je v klidu. a jak ses ptal, kolik se vytáhnou ještě.. záleží na modelu, mně se třeba letos Durban Poison vytáhl tak o 80% původní výšky. ale třeba předloni se mi White Rhino nevytáhl skoro vůbec. zkus se zeptat někoho, kdo jel stejnej model před Tebou.

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 17-08-2010 v 00:09 AM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás