Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Pohled na legalizaci po návštěvě Amstru
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

drew: trochu to rozved - obchod: nestane se, ze by sis na trafice kupoval jak tady uz nekdo hezky prirovnal ´konopny Petry´ - kdo by chtel zasel by si do kofiku kde by si od solidnich lidi koupil, kdo by nechtek dal by si pestoval, coz pokud je to jak vsichni pisete zabava coz je, tak je blbost s tim prestat, ne? ja bych videl tu vyhodu taky v tom, ze bych si mohl vybirat osvedcene ruzne druhy travy a pripominam osvedcene, cehoz je porad jeste mnohdy nedostatek (tady se to nezda, ale me se normalne stalo ze sem pukal s jakymasi holkama, ktery mely neuveritelne spatny huleni - to tady porad je, a ti mene zkuseni proste kupujou ´od kamosa´ a ten kamos zas vod jinyho a tak to de dal ze nakonec se k tobe dostane shit. - jo holt kazdej nema domaci skrin a kdyz uz si pestuje, zazraky to mnohdy taky nebyvaj).
o me vi ze hulim kazdej kdo chce. naprosto pred nikym to netajim a sere me, ze pro plno lidi muzu bejt ´fetak´ coz uz se v negrlandu odbouralo. taky +.
a navic nahoda je blbec - ta divcina ktera kamaradum z okna hazela joint taky v tu chvili nevedela, ze se ji sere zivot....
tak to sou my duvody pro legalizaci travy. rekni svy proti.
navic s tou legal. vsech drog. ja si myslim ze kazdej snad muze rozhodovat o sobe a pokud se treba bude chtit posunout dal pomoci LSD, proc by nemohl ze. tim samozrejme nemyslim legal i treba heraku, u toho je dokazany ze je to svinstvo, ale jsem pro tkz. sleharny, kde by si zavisli (nemam rad ty slova jako fetaci a smazky, to se me nelibi) mohli dat svou davku treba i pod dozorem a meli by zarucenou cistotu a nepichali by si nejaky svnisky nahrazky.

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 05-11-2002 v 18:12 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

2adihash Příspěvek č. 18

V podstate to i za mne uz velmi hezky rekl n.i.t.r.a.m. Snadna dostupnost se opravdu nemusi rovnat zevsedneni! Kuprikladu ja jsem v lete makal ve Spanelsku a celej mesic (trosku dyl, nez tvejch 7dni!) jsem mel k dispozici (a vyhulil ) tolik qalitniho hashe, ze takovy mnozstvi ani qalitu bych za takovou cenu (cca 160Kc/g) v CR nekoupil... (mam pocit, ze tohle bych v CR nekoupil vubec a popravde, ja bych se o to v CR dokonce ani nikdy nesnazil, protoze s ceskyma dylakama bych opravdu nerad mel cokoliv spolecnyho!).

[Edited by 4C3 on 05-11-2002 at 07:29 PM]

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 05-11-2002 v 18:14 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
monk
Stálý Člen

Karma uživatele monk - 15% PěstitelskáKarma uživatele monk - 15% Pěstitelská

holand Příspěvek č. 19

mno teda nevim jak to vidite s tema cenama, ale ja byl v holandu pred 2 mesicema a ceny se nelisi, aspon ne mimo amstr... 5eu za 0.85g, 12eu za 2.85g, cehokoliv, krome hashe, ten je drazsi...

a k ty legalizaci... myslim ze by to neprospelo, hlavne v cechach, holandsko ma hrozne malo lidi co hulej (nemyslim zkusili) a proto to tam funguje a ten pristup na ulicich taky neni moc slavnej, ze si fetak tam rekne spousta lidi pokud hulis, vim to, byli sme tam u znamejch... =) mno a CR ma oproti tomu docela vysoky procento, takze po legalizaci by se tu vsichni valeli v parku a nikdo nepracoval... =) akorat bych upravil ty zakony, ale legalizaci ne...

jo a s tim zevsednenim souhlasim =) i kdyz to na me prislo az v praze, protoze v holandsku sem byl rad kdyz sem ustal 2 speky denne =)

Old Post 07-11-2002 v 15:13 PM
monk je offline   Profil uživatele monk   Find more posts by monk   Foto galerie člena monk   Click here to Send monk a Private Message   Add monk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele monk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

to monk Příspěvek č. 20

...takze po legalizaci by se tu vsichni valeli v parku a nikdo nepracoval...

Pokud to myslíš vážně, tak jak je možný, že se v současný době všichni huliči jen neválej v parku a dokonce i pracujou ? Vždyť to je přece blbost. Osobně by mi taky stačila dekriminalizace, ale pokud jsou některé drogy legální, tak je nesmysl, aby jiné legální nebyly:"Vy můžete "fetovat", ale vy už ne, protože...proto!"???
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3544

Old Post 07-11-2002 v 16:27 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C00l_D@e
Stálý Člen

Karma uživatele C00l_D@e - 15% Pěstitelská

Jsem pro legalizaci!!! Příspěvek č. 21

Proste si chci pestovat co chci a nechci aby mi hrozilo nejaky riziko, mimo toho ze budu poradne zhulenej :-D
Myslim ze legalizace by urcite nezpusobila to ze by se vsichni valeli a nepracovali, spis si myslim ze by lidi mozna min chlastali a vic by misto toho hulili.
A asi jako vsichni tady, proste nechci aby o mne nekdo tvrdil ze ja jsem fetak. Nejvic mi to smrdi od lidi co si beztrestne chlastaj a jsou porad v lihu.

Proc musime bejt spolecnost zalozena na alkoholu a ne na marihune???

Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor.
Podstata všeho je v ničem.
Čas neplyne lineárně.

Old Post 07-11-2002 v 17:31 PM
C00l_D@e je offline   Profil uživatele C00l_D@e   Find more posts by C00l_D@e   Foto galerie člena C00l_D@e   Click here to Send C00l_D@e a Private Message   Add C00l_D@e to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás