Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, moje kamarádka má dost silné migrény, od doktorky má předepsaný neurontin .... nemá někdo nějaké zkušenosti s užíváním THC a tohoto léku ? především jestli to nemá nějaké vedlejší účinky nebo negativní dopad na organismus ... dik za odpovědi
Zdar.
Mě osobně někdy hulení pomůže a někdy ne. Záleží taky na původu migrény (nebo možná mluvím jen o silné bolesti hlavy). Když tě bolí hlava kvůli zádům je to něco jiného jako když 3dny nespíš a musíš něco intenzivně dělat.
Zkrátka ať to zkusí, ale pokud nehulí vůbec, dovolil bych si odhadnout, že na migrénu úplně zapomene. Teda aspoň na určitou dobu
Právě že nepálí vúbec, říkal jsem jí o tédle možnosti ... vidím, že řadě z Vás to pomáhá ... Spíš mě zajímal názor nějakého znalce na problematiku kombinace THC a léku neurontin, ale s toudle otázkou bych měl spíš přímo na nějaké fórko o lékařství... každopádně díky za reakce
Původní příspěvek od SpoogY Zdravím, moje kamarádka má dost silné migrény, od doktorky má předepsaný neurontin .... nemá někdo nějaké zkušenosti s užíváním THC a tohoto léku ? především jestli to nemá nějaké vedlejší účinky nebo negativní dopad na organismus ... dik za odpovědi
Spoogy zdar,
k tvému dotazu, ano , z vlastní zkušenosti mohu říct, že rozhodně THC pomáhá a efekt úlevy se dostavuje okamžitě. Migrénou už několik let trpím a v případě návalu migrény je dobrý mít po ruce trávu jako záchranou páku. Co je ovšem taky dost ulevující - čerstvě zkouším - http://bolesti-hlavy.heureka.cz/mig...n-6ml-dr-popov/ Migrenol, velikost asi jako jelení lůj, to může kamarádka nosit stále u sebe,v kapse od kalhot nebo v kabelce. Natře si tím spánky, čelo, popřípadě zátylek, má to roll on, nešpiní to, hned se to vstřebá a obsažený menthol přináší okamžitou úlevu, kdy se spánky krásně ochladí. Taky jsem si teď koupila čaj - http://bylinne-caje.heureka.cz/caj-...ov-n-s-20x1-5g/ nemohu ještě s jistotou říct, co to bude dělat, ale dva dny zpět jsem přávě měla po náročným dnu silný bolesti, použila jsem oba tyto výše uvedené přípravky, pouze jeden šálek čaje, bolest se zmírnila, ale samozřejmě nezmizela, nespavost taky byla, ale co je hlavní, nezvracela jsem, za což jsem vděčná a možná to bylo díky tomu. Je dobrý si přečíst ty spouštěče, co jsou v článcích v předchozích příspěvcích, aby kamarádka dokázala migréně alespoň částečně předcházet. Hlavu vzhůru
Chválím tě země má, tvůj žár i mráz, tvá tráva zelená, dál vábí nás
Ahoj, ja problemy s migrenou nemam, a doufam ze mit nebudu vim co to je kdyz treba snim neco spatnyho. Ale bracha ten ve svym skolnim veku mel migreny kazdy den, prisel domu ze skoly a jen blil a nadaval, pak zakopl o nasi rostlinku a bylo po problemu, horsi je ze ty mas presne opacnej problem. Ja bych ale rekl ze je neco spatne s travou co kouris, pestujes sam? skus si poridit nejakou africkou sativku a poradne ju flushnout ty 2 tydny, nevim budu drzet palce at to vyresis, ale tohle se mi vubec nelibi ...
Dneska mi zas po nake dobe zacla festovni migrena, totalni mzitky pred ocima a pak rychly nastup bolesti na spanku s tendenci hned jit zvracet. Vzpomnel sem si na tehdejsi radu clenky Divoženka a okamzite sem se poradne nahulil. Asi po 15 minutach zhuleni okamzita uleva, ani sem si nemusel brat prasek. Sel sem si lehnout no a ted po probuzeni mi uz skoro hlava ani neboli! Fakt nadherna uleva pac kdyz mam ja migrenu , tak to je opravdu hnus! Pro me zaver, ze mi tahle nase zazracna bylina pomohla od dalsiho problemu jupííí...
Mě hulení pomáhá jen do určitý fáze,,, pak už jenom 5x ibalgin 400 a modlit se že usnu XD docela na ně trpim a musim říct že mi na ní moc nepomáhá,,, bohužel ganja je 100000x lepší jak ten paralen, určitě bez vedlejších účinků :P
Tráva se používala a používá na hodně nemocí,co jsem četl tak proti migréně trávovou mast namazat na spánky a čelo,ale pomáhá to jenom někomu. Mám stažený dějiny konopí a léky z konopí od tety Bushky,pokud by byl zájem pošlu v PM.