Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.. přesnou genetiku bohužel neznám ..Matkář říká "skank" ... my jsme ten klon dostali darem... byl to takovy chudáček.. kdo by to tušil co se z toho stane...
Září. Měsíc, kdy se většina outdoorových kytek (teda alespoň těch konopných) začíná obalovat květy a chystá se nám vrátit péči, kterou je zahrnujeme během jarních a letních dní. Kolem našich konopných polí se začíná snášet ten známý konopný odér, slunce balí zelenající se palice do zlatavých tónů, trychomy se třpytí a pestíky se barví do hnědooranžova.. Bohužel ne vždy je to takle ideální a září může být i měsícem nepříjemností, jako je mizerné počasí, konopní kleptomani atd. Nechť je tedy tento měsíc tou pozitivní variantou a většina těch předsklizňových neduhů se nám vyhne..
Zde tedy další fotografie z terasy.
Není zas tak moc co komentovat.. kytky už tedy začali kvést (krom jedné Eeuforie, ta zatím ani náznak), nejvíce už jedou Powerplanty a gigantika už taky konečně začala vystřelovat první pestíky... jestli stihne dokvést,tak to bude asi malý zázrak, ale naděje umírá poslední...
bubik: ano, většina fotek je pořízena D40, je to už sice starší aparát a mnoha fotografy je řazen do zavrženíhodné ligy, ale mě se s ním fotí dobře. Tedy většinou ho používám na pořizování snímků na textury apod, jež potřebuji pro svou práci, ale dá se s ním úspěšně fotit i arch., krajina, lidi..
Přesto ale uvažuji o koupi nového stroje.
Zdravím vás, velectění groweři..
Tento víkend se ke kytkám nedostanu a tak sem alespoň dávám pár fotek z minulé neděle, ketré tady ještě tak trochu dlužim..
tak tedy..
01 The Pure
02 Power plant
03 Power plant2
04 The pure samec
05 Venus samec (sebran pyl a usmrcen)
Nevím jak jsou na tom holky dnes, ale doufám že dobře. svítí nám slunce, tak si snad hezky předou a vyhřívají se. Myslím že příští víkend až se objevím na zahradě, tak už budou prášit The Pure kluci... brzy se bude opylovavat...
Nechtělo se mi, ale nakonec jsem se přinutil jít udělat nějaké fotky do toho deště. Vůbec se mi to počasí nelíbí, zvlášť, když nám to teď tak hezky kvete a docela mě to stresuje.. nezbýva než doufat, že se ještě na pár dnů ukáže sluníčko.
Jinak, zbývá mi tu jeste pyl z The Pure (2 neuveřitelně aromatických samců) tak pro 3 zájemce. Kdyby jste si někdo chtel zakrosit a později se podělit o seeds, tak PM. Líbil by se mi cross s něčím fialovým na příští out sezonu, letos mi purple odrůdy docela chybí..