Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V "standadních" dobách, kdy je doma klid a nic mimořádného se neděje, je hulení doma celkem v bezpečí. Představte si ale (většinou nemusíte :-]), že pěstujete doma ve skříni, když vám začne hořet barák/byt... Přijdou k vám hasiči, policajti a podobná havěť... Co byste dělali v takové situaci??? Docela by mě to zajímalo.
Ale kdybys přišel do zuhelnatělého domu/bytu, instinktivně bys zamířil ke své skříni a tam by stál pan policista a vzrušeně by fotil tvé pěstitelské výtvory??? Asi by nezabralo pozvat ho na špeka... Co pak???
Poršák: No škoda, že jsem se nedočkal duchaplnější odpovědi na to co jsem Ti psal, ale neva.
Co že je s tou zlatou krychlí? Chachachááááá, to je tak na Studio kamarád v neděli dopoledne, co tu prezentuješ, no nic, asi byla hloupost se vyjadřovat k tomuto threadu, ale taky poučný, chybama se člověk učí. Jen tak pro zajímavost, pokud jsi někdy viděl bankovní cihlu zlata, jak vypadá, tak ta váží 24,5 kg. Jinak tu můžeš hnojit hlavy komu se Ti zachce
kdysi jsem byl s otcem u nich v bance a on prede mne nechal polozit zlatou cihlu a ze pry kdyz ji zvednu jednou rukou, tak je moje... nanestesti mi tedy doslova "proklouzlo mezi prsty" 17kg zlata... a to vim jiste, ze to tenkrat bylo 17... neni jich tedy vic druhu? tohle byla takova hezky zkosena...
Tak jsem si dal tu práci a s nemalým úsilím zjistil hustotu zlata a vyštrachal z mozku nějakej ten vzoreček.
Tedy pro důkaz:
Hmotnost rovná se hustota krát objem
Hustota zlata = 19300 kg/m3
Objem krychle = a3 , tedy v našem případě 0,15 na třetí = 0,003
Hmotnost krychle zlata o hraně 15cm je tedy 58kg!
Když jsem sledoval v televizi pořad "Volejte učiteli" (doporučuji) , zazněla tam otázka pro diváky :"Jak daleko by uběhl průměrně zdatný člověk s cihlou zlata o hraně 20cm ?(bylo to dvacet, ne patnáct, dokáži..)
Už takto položená otázka asociuje odpověď neverifikovatelnou...
Daná cihla v daném případě vážila přes sto kilo, což naše (15cm) neváží.
S pomocí výše uvedeného vzorce zlatá krychle o hraně 20cm váží těžkých 154kg!
Neměl jsem pravdu, omlouvám se za dezinformaci, avšak v jádru věci jsem se vyjádřil tak nějak správně.
2Forgotten Password
Vidět u mý skříně, na který zatím pracuju, fotícího policajta, asi bych se ho snažil podplatit a vysvětlit mu, že jsem nikdy nic neprodal, nikomu neškodím a takový věci....
Stejně bych dostal aspoň půl roku natvrdo, nebo sto miliónů hodin veřejně prospěšných prací..- to asi ne, že jo, spíš tu basu...
walhalla: to s tou cihlou te nemusi vubec mrzet, delaj se na to ruzny souteze, jako kdo to zvedne si to muze odnyst, ale technicky je to nemozny. takze banka mela 100percentni jistotu ze budes "chudej" nafurt
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
jojo, mne to nemrzelo. teda tenkrat ano, rikal jsem si, no vida, tatulda se prekonava... hehe... nojo... on dobre vedel, ze mu tech 17kg neodnesu... :-) skoda...