Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A tím vás, zkušenější growery prosím o radu a pomoc...
Na začátku července jsem rozjížděl indoor s tady vystavenými NYCD ale bohužel nevyšel...napadlo mě, jestli by šlo, udělat pár řezů z kytek venku, a hodit je do roomu? Vlastně by mě zajímalo, jestli bude mít nějaký negativní vliv, když bude řez z řezu? Děkuji Pajkapajka
Zdravím , něco jsem o tom četl někdo tvrdí že pak kytka mutuje a ztráci na výnosu a na kvalitě... ale každopádně to jde i jsem to zkoušel. Kořenil jsem je venku jen za pomocí stimulmaxu a 8z10 po třech týdnech pustili kořínky. ale pokud budeš kořenit in tak to bude určo lepší.
spis mi jde o to, jestli by slo normalne narezat klony, pomoci stimulaxu a tak je prdnout do rockwollu, a hodit do mini sklenicku treba za okno...abych nemusel dokupovat ruzny zarivky, a nemusel to palit pod 400W lampou...
super...takze nejake extra mutace, kde by se snizil rapidne vynos, a kvalita se taky bat nemusim? pokud vim, tak clen kseroks od kteryho mam rezy NYCD ma svoji matku ze ktery dela rezy...takze je to vlastne jen rez z druhyho kolena...