Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to jimmy.jamal....no a jestli to bude na piču uplně..budeš to nějak řešit?(reklamace).... nebo se na to vysereš? asi s tou gygy mailovou reklamou díru do světa neudělaj no..když tak pak písni jak se to rozvíjí..zatím
čau groweři :-) tak budu průkopnikem dobré správy :-) dnes rano sem se probudil a prvni co sem udělal se podival na seeds a viděl že 3 už se probiraj s komatu a lezou jim kličky :-) takže tet už mužu seeds banku všem doporučit :-)´běhěm víkendu sem hodim photo
to mysak: jojo moje prvni seeds s banky jinak sem měl same od kamošu a tak tyto mi připadali nějaky divny ale rostou je to dobry :-) a co ty tobě vykličily všechny ?
.. uz jsem psal tady o tom... nektere do 2dnu ,nektere nechtely vylezt vubec -KS a nektere nevylezly vubec Dr.Jekyl Ale jedno semeno) ... jinak to pujde ven ...
..a z te seeds banky mame i jine dalsi co jsme vymenili se znamyma...diesel ..a big band takze 4 druhy ...
Co se týče genetiky netuším, ale obědnával jsem 5 semen Mataro blue a všech 5 semen mi vyklíčilo během 2 dní.. 3 semínka mi nakíčila behem 24 hodin, ten zbytek se trošku flákal