Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Milí kolegové zahrádkáři.
Dnes jsem měřil čas od svítání do setmění.
Rozednívá se po páté hodině, kolem pul 6 už je krásné světlo.
Stmívání začíná po 18h uplná tma je v 18.45.
Takže světlo je nějakých cca 13h samozřejmě že né tak intenzivní jak v poledne a stále ho bude ještě přibívat.
2 kytky už jsou přímo v zemi ( co je nezabije to je posílí) (zrovna je tady sněhová bouřka)
Spajky: je to květ?, asi jo. A imho není za děložním lístkem ale ta kytka má 4 patra i když je malinká.
Já dávam pravidelně klíčit na apríla i když letos sem to trochu popohnal a dal klíčit už včera takže na tom nevidím nic špatnýho i když tady kolega má tak měsíc náskok takže to je brzo dost. No uvidíš jak to dopadne. Moje zkušenost je taková že bude velká a řídká s "tenkejma" větvema
HEY LIDI NEŘEŠ TE TO TAK JE TO JEN VYŠLECHTĚNÝÝ PLEVEL ZATÍM TO ROSTE GOOD TEDA SPÍŠ NEROSTĚ ALE KAŽDOPÁDNĚ NEZDECHÁ...... UVIDÍME V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ DODÁM PHOTOUPRGRIDE
Čus G.M.O . fandim ti,hod nějaký foto jak se jim daří venku
Dneska du taky zkusit tři kytky dat ven tak uvidime jestli se naše unáhlenost vyplatí,samozřejmě že lepší genetiku si nechám na trochu dýl.
JO jasně. Samozřejmě že je to zbytečné takhle brzo ale na druhou stranu proč ne?
Z jedné kytky mi vykvetl samec, tato kytička byla 3 tydny ze seminka pěstována pod lampou, potom co jsem přepínal byla několik dní za oknem a ted je asi týden v půdě. Kuriozita ! nikdy v životě jsem nesklidil 3 dubna 5centimetrového samce .
Na parapetu mi přibyli 3 řizky vlastnoručně nařízkovaných ze slabých spodních větévek Chronika.
1.Fotka Chronic z příspěvku č.26 ¨takže jsem zjistil že je to shiva
2.fotka chronicové
3.fotka nebulky
4.fotka kaštanovník tato kytička je venku více jak 2 měsíce nato že má tři patra tak je mega velká
5.fotka no name
Zdravím
Přidávám měsíční aktualizaci.
Kytičky hnojím kopřivama občas proleju plagron grow když zbyde i někdy když je navíc cropmax tak je na nich vycákám.
Holky se snažím držet co nejvíc u země aby nešly moc vidět pač máme zlé sousedy a nikdo nechce problémy.
1 fotka nebuly
2 fotka chronic + nebula
3 fotka políčko všechny pohromadě shiva, no name, 2x chronic
4 fotka plazivka no name
5 fotka pot of gold