Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Výběr semínek pro první outdoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

snad se nebude pan pěstitel naštvanej(kdyby jo tak poslat PM)
http://grower.cz/forum/showthread.p...light=%2Bshaman

Old Post 19-03-2010 v 12:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

Ještě štěstí, že mi přebývájí zrovna nějaká eura, čili to opravdu nevypadá tak hnusně.

Old Post 19-03-2010 v 13:09 PM
ganja-steve
Stálý Člen

Karma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Cus,
byt tebou tak nekupuju semena,ale koupim nejaky rizky. Nemusis se patlat s klicenim, vsechno budou samice... Tady na G. ma hodne lidi opravdu dobry modely, ktery ti dojedou i out(treba Hlava). Vyjde te to asi i na min penez a budes to mit jednodussi.

Ale jinak bych od Dutch Passion doporucoval Orange Bud. Mne dozral venku uplne v klidku a zatim bezkonkurecne nejlepsi outdoor, co jsem hulil.

400w California Indica

Outdoor 2012

Naposledy upravil ganja-steve 20-03-2010 v 05:55 AM

Old Post 20-03-2010 v 05:46 AM
ganja-steve je offline   Profil uživatele ganja-steve   Find more posts by ganja-steve   Foto galerie člena ganja-steve   Click here to Send ganja-steve a Private Message   Add ganja-steve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

...100 lidi 100chuti ,pro kazdeho je dobre neco jineho,at uz je to banka nebo model.A pokud sadi poprve tak si je chce trea vypiplat sam

Old Post 20-03-2010 v 11:38 AM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

Díky moc za odpovědi. Pravda je, že mi ani tak nejde o výsledek nebo o cenu, ale chci se to naučit a následně s tím pokračovat.

Old Post 21-03-2010 v 13:25 PM
Host
Host

Příspěvek č. 22

Cus. Jako nejakou genetiku si kup, ale kdyz se teda chces i ucit pestovat, taxi porid nejaky noname semena, na tech zacinala spousta lidi a nekdy i takovejhle radoby obycejnej model dokaze slusne prekvapit.

Old Post 21-03-2010 v 17:32 PM
hosip1918
Stálý Člen

Karma uživatele hosip1918 - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Taky jsem si koupil od DP Passion 1 a z 5ti fem semen mi vyklíčili a už rostou 4 pěkný kytky.Ještě čekám na 10 fem semen Aurora Indica od Nirvany.Sám jsem zvědavej co z toho bude

Old Post 20-05-2010 v 22:38 PM
hosip1918 je offline   Profil uživatele hosip1918   Find more posts by hosip1918   Foto galerie člena hosip1918   Click here to Send hosip1918 a Private Message   Add hosip1918 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hardteknos
Stálý Člen

Karma uživatele hardteknos - 89% PěstitelskáKarma uživatele hardteknos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

mam dotaz kdy mam zasadit friesh dew passion 1 hollands hope vodoo

Old Post 02-02-2011 v 12:41 PM
hardteknos je offline   Profil uživatele hardteknos   Find more posts by hardteknos   Foto galerie člena hardteknos   Click here to Send hardteknos a Private Message   Add hardteknos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od hardteknos

Čus. Zasaď tak na přelomu Března/Dubna. Ale já osobně budu sadit už tak v půlce března Ale v podsatě je to jedno kdy zasadíš. ( nemyslim, že bys zasadil v půlce ůnora, nebo na konci červenece) Záleží na tom, jak moc cheš mít kytky velký ,ale taky samozřejmě na počasí. frek.

Old Post 02-02-2011 v 13:32 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

citace:

Koncem Května bohatě stačí.

Old Post 02-02-2011 v 14:00 PM
hardteknos
Stálý Člen

Karma uživatele hardteknos - 89% PěstitelskáKarma uživatele hardteknos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

moc dik

Old Post 02-02-2011 v 15:39 PM
hardteknos je offline   Profil uživatele hardteknos   Find more posts by hardteknos   Foto galerie člena hardteknos   Click here to Send hardteknos a Private Message   Add hardteknos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 28

citace:

začátek až prostředek dubna ideál podle mě
hlavně jim dát hodně dobrý podmínky , pak to jede rychle i když to zasadíš v květnu

Old Post 02-02-2011 v 18:34 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás