Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus,
byt tebou tak nekupuju semena,ale koupim nejaky rizky. Nemusis se patlat s klicenim, vsechno budou samice... Tady na G. ma hodne lidi opravdu dobry modely, ktery ti dojedou i out(treba Hlava). Vyjde te to asi i na min penez a budes to mit jednodussi.
Ale jinak bych od Dutch Passion doporucoval Orange Bud. Mne dozral venku uplne v klidku a zatim bezkonkurecne nejlepsi outdoor, co jsem hulil.
Cus. Jako nejakou genetiku si kup, ale kdyz se teda chces i ucit pestovat, taxi porid nejaky noname semena, na tech zacinala spousta lidi a nekdy i takovejhle radoby obycejnej model dokaze slusne prekvapit.
Taky jsem si koupil od DP Passion 1 a z 5ti fem semen mi vyklíčili a už rostou 4 pěkný kytky.Ještě čekám na 10 fem semen Aurora Indica od Nirvany.Sám jsem zvědavej co z toho bude
Původní příspěvek od hardteknos mam dotaz kdy mam zasadit friesh dew passion 1 hollands hope vodoo
Čus. Zasaď tak na přelomu Března/Dubna. Ale já osobně budu sadit už tak v půlce března Ale v podsatě je to jedno kdy zasadíš. ( nemyslim, že bys zasadil v půlce ůnora, nebo na konci červenece) Záleží na tom, jak moc cheš mít kytky velký ,ale taky samozřejmě na počasí. frek.