Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
... takhle to staci,ja ted pojedu druhy kolo,zkusil jsem ho zastipnout,tak snad bude trochu nizsi,ale vypada to, ze se ti rozvetvil dobre a budes mit tech centralu vic, takovej trojzubec by tam mohl bejt i ty ostatni bez zastrihu jsou paradne rozvetveny , jsi kolinkovej kral
jinak jsem se sekl nejsou to smutnice ,ale trasnenky. Okem spatne postrehnutelny housenky, zatim jsem videl ale jen jednu ,jsou nejak dobre schovany no nebo ja slepej
Na listech to dela presne tohle http://grower.cz/forum/showthread.p...9275#post379275
jinak v ty sklenici je rozmichana slina od mladete lamy nebo GReen Sensation nebo neco jinyho
Ta jedna rostlina je obří, respect...neni to na ukor spodni casti kam se svetlo moc asi nedostane nebo to to 4 kilo prosviti?
moc pekny,kdybch mel prostory taky bych si udelal takovej krák
Jinak k tomu roztoku: po 5 minutach cumeni a chlamotu se priklanim k Trubici, tak se nestyď a s pravdou ven)))
no, me tohle udelal postrik na svilusky, kdyz jsem ho nechal asi mesic namichanej v postrikovaci. uplne mi to takhle zbelalo, a zgelovatelo. Ale jelikoz pises ze ty skudce moc neresis tak tezko rict co to je
Původní příspěvek od mrakoplas ... takhle to staci,ja ted pojedu druhy kolo,zkusil jsem ho zastipnout,tak snad bude trochu nizsi,ale vypada to, ze se ti rozvetvil dobre a budes mit tech centralu vic, takovej trojzubec by tam mohl bejt i ty ostatni bez zastrihu jsou paradne rozvetveny , jsi kolinkovej kral
jinak jsem se sekl nejsou to smutnice ,ale trasnenky. Okem spatne postrehnutelny housenky, zatim jsem videl ale jen jednu ,jsou nejak dobre schovany no nebo ja slepej
Na listech to dela presne tohle http://grower.cz/forum/showthread.p...9275#post379275
jinak v ty sklenici je rozmichana slina od mladete lamy nebo GReen Sensation nebo neco jinyho
tak třásněnky ti fakt nezávidim já je měl minulý 2 kola a nikdy se mi nepodařilo je uplně vyhubit... nejlíp na ně účinkoval talstar 10 ec, ale to je nejspíš strašlivá chemka
minulý kolo se mi tam tak přemnožily, že ty kytky ke konci skoro uplně opadaly...
Původní příspěvek od NerveZZ2 Ta jedna rostlina je obří, respect...neni to na ukor spodni casti kam se svetlo moc asi nedostane nebo to to 4 kilo prosviti?
moc pekny,kdybch mel prostory taky bych si udelal takovej krák
Jinak k tomu roztoku: po 5 minutach cumeni a chlamotu se priklanim k Trubici, tak se nestyď a s pravdou ven)))
K+ za stromy
čus, no ono jak je ta kytka roztahaná tak dole nejsou soro zádný výhonky kde by ty paličky mohly růst naprostá většina těch vrcholků je uplně nahoře tak maj snad světla dost
Původní příspěvek od Klimes cau Rakosnicku, muj tip je mycelko zavrene v zavarovacce
máme vítěze
nejsou to ani mrdky, ani slina z lamy ani hnojky ve vodě
je to mycelko P.c. australia 2009 rozrůstající se v roztoku medu a vody
tak K+ pro tebe
2rakos:
sakra tak to me netesi, me ted nicej hlavne ve skrini na kvet, mam tam pres tricet stupnu ,tak se jim tam libi. Doufam ,ze zabere Spruzit ten je bio (vytazek z nejakejch rostlin)a pripadne vyzkousim ten Talstar ,diky moc za tip.
.....joooo mycelko uz to vidim, vypada moc pekne. Nikdy jsem nevidel ockovat do vody a medu ,to musim taky vyzkouset
at to roste
akorát začínám zjišťovat, že ta 400w osramka mi už nestačí... přecijen má za sebou 5 kol na květ (mam jí od kámoše co pod ní taky ňákou dobu jel) a všelijaký dlouhý růsty atd...
no vlastně je to spíš jedinej důvod, proč to tak mizerně prosvětluje box co mě napadá
paličky uprostřed boxu jsou parádní ale ty na krajích jsou daleko menší
jnak cheese jede jak drak pěkný voňavý paličky, krásně pocukrovaný, ale mrňavý... no taky je teprv na 29. dnu
AO má hrozně tenoučký stonky tak ho musim všelijak podpírat, ale myslim že to bude chuťovka
výnosově to zatim nevypadá nijak slavný, ale ta pomerančová vůně je naprosto pecková :slint:
NL bude hrozivej mordor , cukruje to jak blázen, paličky zatim malinký a smrad hroznej tenhle model mi moc nevoní... takovej nespecifickej zatuchlej težkej odér
a GWS už sned konečně jede do palic (paliček ) ale zatim nic moc, no uvidíme jak ještě naroste no
a to je asi všechno
foto:
1,2,3 - cheese, na první fotce je trochu vidět že už se mu ohejbaj větve pod paličkama trochu brzo na 29.den... každej den tam musim něco podpírat nebo uvazovat
4 - agent orange
5 - NL
Naposledy upravil Rákosníček 30-03-2010 v 14:57 PM
Původní příspěvek od mrakoplas 2rakos:
sakra tak to me netesi, me ted nicej hlavne ve skrini na kvet, mam tam pres tricet stupnu ,tak se jim tam libi. Doufam ,ze zabere Spruzit ten je bio (vytazek z nejakejch rostlin)a pripadne vyzkousim ten Talstar ,diky moc za tip.
.....joooo mycelko uz to vidim, vypada moc pekne. Nikdy jsem nevidel ockovat do vody a medu ,to musim taky vyzkouset
at to roste
no spruzit jsem zkoušel taky a výsledek nevalnej teda no
nevim kolik jich tam máš - já jich měl fakt hodně a výsledek byl sotva postřehnutelnej
ale je možný že jsem měl ňáký odolnější třásněnky.. sem je měl asi rok než jsem je uplně vyhubil a zažily dost různejch přípravků tak si možná trochu zvykly..
jinak to mycko v tý vodě je jen alternativa ke kultivaci na agaru, stejně tim musíš ještě naočkovat nějakej substrát
ale přišlo mi to daleko jednodušší než ten agar - voda se daleko líp sterilizuje..
.....jj tak nejak jsem to myslel uz je to par let co jsem zkousel vypestovat trochu skubanku , tak v tom mam uz gulas
jinak bych mel par otazecek ,mozna bych to taky zkusil namisto agaru
- sklenice a nastroje musi projit varem pod tlakem ?
- ta voda je destilka nebo jenom treba prevarena voda?
-zalezi na druhu medu?
Diky moc
Původní příspěvek od mrakoplas .....jj tak nejak jsem to myslel uz je to par let co jsem zkousel vypestovat trochu skubanku , tak v tom mam uz gulas
jinak bych mel par otazecek ,mozna bych to taky zkusil namisto agaru
- sklenice a nastroje musi projit varem pod tlakem ?
- ta voda je destilka nebo jenom treba prevarena voda?
-zalezi na druhu medu?
Diky moc
kdyztak pm at to tady nezasirame plisni
kašlem na pm třeba by to mohlo zajímat i někoho jinýho a je to moje galerka tak když si jí sám zaseru tak mi to až tak nevadí
sklenice je normální od marmelády co jsem vypotřeboval tak tejden před tim a jediná sterilizace co jsem dělal bylo, že jsem ji asi 45 min vařil v hrni s vodou... normálně nikoliv pod tlakem
pak jsem do vody v tý sklenici dal malou lžičku medu ( normální kupovanej luční med) a nechal vychladnout
když voda vychladla(normální převařená z kohoutku) naškrábal jsem do každý sklenice půl printu (lámacím nožíkem, kterej jsem přestim opálil nad zapalovačem) a zavřel... pak jsem sklenice obalil alobalem aby dovnitř nešlo světlo a hotovo