Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já nevim možá mě někdo opraví ale můj názor je že takhle to stínidlo nemá asi ideální odraz...ale jestli to máš odzkoušené tak mlčim :-)
tak at se daří a nezapomen na častá aktuální fota... cuzzz
Původní příspěvek od Majkyky jaké ph, by jste mi doporučili? ted jsem měřil a měl jsem 6,1
k te hodnote ph kazdopadne u nFT bych to drzel pod 5.9
ale se podivej na canna.com ci advanced nutrients com...
ci na zacatku meho thredu to rozebiram...
kazdy clovek to jede jinak ...ale je jiste rozpeti mezi 5.2-6.2... kdyz si uprostred diapozonu ..cca 5.6-5.8.. rozpeti ,....tak muzes nechat pH klesa stoupat mas buffer zone...... ale u 6.1 je buffer zone moc mala.....
za druhe u nizsiho pH rostou rychlejic koreny takze prvni dva tydny kolem 5.2-5.8 bych videl jako ideal
kup si stinidlo a prodej cooltube.... budto awinga...ci co doporucuje hlava takovy divny kosodelnik....ale nebude lepsi nez awing pac funguje na principu cooltubu
jo jinak fakt davej update co 2-5dnu ...
pak si muzes pustit photoslide....a je to fakt zajimave..koukat jak to roste...pak porovnas s tim co si delal ty behem tech mesicu...fakt zuzo
jinak netkanou textilii koupis v OBI,Hornbach,BauHaus, atd asi za 100CZK 35m ctverecnich takze tak na 4roky....
jo co me jeste napadlo
porid si jiny merak na pH/EC neco co meri kontinualni a porad..(Hanna ci Milwuakkee to je stejna znacka...ci neco z ciny multimerak pry jedou dobre i 2-4roky).a ne ze meris jednou za den ci tak..... jelikoz u me jeden den bylo akorat 5.8 den na to 5.2 ..... ale sem to pozoroval o hodine jak to klesa bude se hodit u aera....
koreny jsou velice delikatni kdyz rosotu ve vode..... klidne az budes mit kanalky plne korenu muzes vypnout vodu i na 2h a nic se nestane...ale jak mile pH se hejbe to je pruser.... http://www.youtube.com/watch?v=1bpusvRyyJI
Jestli budeš pořizovat ten AWING a rušit cooltube tak pozor, sice wing pracuje na podobném principu ale určitě není tak efektivní jako cooltube. I když koukal jsem u tebe tam cooltube nemá aktivní odtah a jen tam tak pasivně visí takže nevim jak moc velkej to bude rozdíl...ale určitě na to dej pozor! Jinak rozhodně se taky budu snažit abych 600w uchladil bez cooltube a toho alobalu na zakrytí budoucích kořenů bych se taky trochu bál a zvolil bych radši nějakou odrazovou folii! právě kvuli té teplotě! zdar a ať to jede
Původní příspěvek od Osvin Jestli budeš pořizovat ten AWING a rušit cooltube tak pozor, sice wing pracuje na podobném principu ale určitě není tak efektivní jako cooltube. I když koukal jsem u tebe tam cooltube nemá aktivní odtah a jen tam tak pasivně visí takže nevim jak moc velkej to bude rozdíl...ale určitě na to dej pozor! Jinak rozhodně se taky budu snažit abych 600w uchladil bez cooltube a toho alobalu na zakrytí budoucích kořenů bych se taky trochu bál a zvolil bych radši nějakou odrazovou folii! právě kvuli té teplotě! zdar a ať to jede
alobal funguje asi dobre...ale chtelo by to takovou folii co maji zachranari ....v sanitce....termalni...to bych chtel.ale pry je jeste vyrabeji v CR.. misto bile ci diamond folie...ale kazdopadne ma capek recht alobal nahrad nejakou reflexni foliii klidne i bilou .....ale dej dvojitou vrstvu at je totalni tmau
jinak newim oJAKYM PRINCIPU S AWINGEM MLUVIS.ale sklo ihned zmensuje o 10%prupustnost fotonu ...pak jeste prectes ruzne nerovnosti prach atd ..mastne prsty ...jejich otisku na zarovce stinidlu ....doba po kterou jela lampa.... a klesne te ucinost lampy na 70%- 90% cca ale ano vsechny stinidla fungujou stejne.... ze odrazeji svetlo dolu ...ale awing asi ma lepsi odrazovou plochu ...atd proste zajdi do knihovny nebo do growshopu nekam..... ti poradeji ci precti si neco na netu...fakt mazec...takovou hovadinu sem dlpouho neslysel...ci jo ale kdyz capci mluveji a pak premysleji..
u awingu vylestis lampu,stinidlo a jedes....
jinak ohledne toho chlazeni hele mi jede ventilace na 25% a mam teplotu v boxu kolem 22-25 v noci 18-20..... roztok nestoupne nad 21C
a neklsne pod 19
hele pokud mas dobry odtah ...tak 6k uchladis jak nic..problem je kdyz jich je vic...to se pouziva cool tube....ale to ti asi nerekli.. ale jedna 6k neco jako s prstem v zadku a jiny v nose...
jeste nez mi admin zabrani upravovat , Machoman me fakt nema rad ..proste me omezuje..jeho chyba ale ma moc... ..nejsem ovce.. tady je odkaz na capka kdyz mu zasles maila atd ... rovnou i z stranek ...asi nejlepe anglicky ci pouzij google do nemciny ...https://www.ssl-id.de/www.kayagrow....ecials=growshop
ma awing se superspreaderem asi tak o 50%levnejic nez tadyv CR cela sada 6k-lampa,stinidlo,predradnik,hotshield, asi vyjde kolem 2000-2500CZK postovne max do 250za kus ...za to tady nesezenes ani awing pomalu
Ahoj já bych to rozhodně nešpípal a ani neštípal :-)
Ale néé zas na druhou stranu když kouknu na ty tvoje fota tak se mi zdá že ten prostor je nevyužitej. Já bych je nechal tak 7-10 dni aby si zvykli možná trochu naohejbal (já teda preferuju spíš naohejbání než stříhání) Ale dávej hlavně aktuální fota a uvidí se jak se kluci z New Yorku vyšvihnout ! zdarec
Původní příspěvek od Osvin Ahoj já bych to rozhodně nešpípal a ani neštípal :-)
Ale néé zas na druhou stranu když kouknu na ty tvoje fota tak se mi zdá že ten prostor je nevyužitej. Já bych je nechal tak 7-10 dni aby si zvykli možná trochu naohejbal (já teda preferuju spíš naohejbání než stříhání) Ale dávej hlavně aktuální fota a uvidí se jak se kluci z New Yorku vyšvihnout ! zdarec
souhlas na 100% .... ohejbej a nestirhej .... ci pokud tak jenom vrsek a usekni ho ...to bude trvat tak tyden nez se regeneruje a znova se zacne pulit....ale jenom ve vega fazi ...pri kveteni bych uz na to sral...
jo jeden z milionu zpusobu jak ohnout kytku... rychly popis asi vypadaa nejak jako
1. zmacknes stonek v miste kde ho chces ohnout ....ale poradne
2.pak naklonis vetev/stonek smerem co ty chces ....jinou rukou
3. zmacknes znova stonek ale o 180stupnu jinde..proste skoro ho zlomis
proste jakoby ve meste ho skoro nalomis . ..stejne je to plevel a velice rychle se regeneruje
pak muzes mit i kyti do 90stupnu ...hlavni vetev roste dal a nove rostou nahoru jako centralni palice.... je to ve videuu prez torrenty capek to tam ukazuje a fakt to funguje...
Původní příspěvek od Majkyky jaké ph, by jste mi doporučili? ted jsem měřil a měl jsem 6,1
zdar to ph je vcajku zase si nemusis hrat na setinky v pripade nft to zkousne ,klasika drzet se od 5.5-6.5 ale v poho daly i 7.1 na pruplachu.ale s tim dobrym prokorenenim jak uz tu kluci psaly na zacatku je to recht ,lepe je tam vubec necpat dokud nelezou bily vlasy z tech velkych kostek uz jenom z toho duvodu ze se ty rw uchcijou takovym stylem ,ze se muze objevit i plisen coz je pak navyhozeni vsechno protoze i jedna mrdka v systemu dokaze udelat takovej bordel ze se z toho smichy neudrzis!nejlepsi pomocnik nemuzu si pomoct je 35%peroxid vodíku na zakoreneni ,normalne je nechat smoceny 24hod v upraveny vode na enzymech a korenaku popr.ale staci i jen ta samotna voda jde jen o to aby se ty rw srovnaly na nejakou stabilni hodnotu ,pak tam nacpat dobre prokoreneny maly prcky trosku prostriknout peroxidem 10kapek na L dat do parniku a priklopit.No a do 4 dnu to musi z tech velkejch kostek vylist i kdyby nechtelo,pak uz to hned od zacatku salatuje taky jinak ,kdyz se tento postup nezanedba.
Ahoj
Majkyky co se týče toho ohejbání, nikdy jsem teda nic nemačkal a příjde mi to trochu drasťárna i když se jedná o pleval. Tím ale hlavolampolska netvrdim že to nejde.
Já prostě jen preferuju zavěšení kousek před koncem větve něco težšího.
V mém případě je to teď kousek vlasce a nakonec jsem přivázal železnou matku). Dnes je to měsíc co jsem dostal řezy trochu lepší stav než ty tvoje, ale nic rapidního. Po 10dnech kdy se trochu vytáhli a ve spodních patrech trochu popolezli větvičky jsem to ohnul ....v galerce mám foto asi po 5 dnech ohnutí .. dneska kdy tomu je měsíc, z nich mám 50 kousků nařezanejch a dnes po 5 dnech bych klidně mohl řezat znova...jsou to krásné keříky a bez ohnutí bych toho určitě nedocílil. zatim zdar (večer hodim foto do galerky)
Pičo hlavapomazaná ty budeš asi další ze série kryptofašistů co??Pročítal jsem pár tvejch rozumů a osobně se divim machomanovi ,že má s tebou takovou trpělivost u mě by si byl už zralej rovnou na granáta,jak se řiká hloupému napověz ,blbého kopni..peace