Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam taky moc rada ganju... hulim jak ty rikas aktivne to jest furt..
Co se tyka legalizace u nas myslim, ze to dlouho nebude bohuzel tak ruzovy lidi tu nejsou porad dost informovany a prijde mi, ze o to ani moc nestojej.. proste to maj zafixovany jako neco spatnyho a tim to pro ne konci. ani bych jim to nevycitala jen me sere, ze nejsou schopni to tolerovat.
Byla jsem ted ve spanelsku a tam taky nemaj legalizaci.. nejde o to ze tam maj hasis na kazdym kroku a hulej tam mlady stary... ale i ty dedci co nehulej tak nas za to neprudili a rikali no my pijem vino.. marihuana je spatna, ale neodsoudej te, kdyz si u nich ubalis speka a rikas jim ze ty si myslis, ze ganja je dobra. Ja respektuju je, ze nechtej hulit a oni zase mne ze hulit chci a budu.
To tady proste neni. a nejak nevim nevim jestli to v blizky dobe bude lepsi misto toho tady denne koukam z okna jak ty hajzlove prodavaj herak a vopruzujou mi pred barakem a fizlove se staraj o to, ze si ted jede negdo sklidit kytky...
yo, je to presne tak. marihuana je o tolerancii. je to vsak tazke ked oficialna a teda nutne paranoicka propaganda (zakony tak isto) dava do jednej roviny travu a heroin. Bezni malomestiacky sledovaci telenoviel nebudu a ani nechcu marihuanu tolerovat. len nemozu uverit tomu, ze napriek kazdodennemu viacrocnemu huleniu niesi zavyrazkavena troska niekde v stoke...
ja tiez mam rad marihuanu, ale lebo je mi len 16, je to pubertalne zvolanie. naozaj verim ze mi to vydrzi. lidi, nehanete tak ten chlast, ked ja som bol ted na slovensku na svatbe, lili to do mna horem dolem, ale vsetko som zapijel (poctivou vodou a dzusem), zajiedal, a presto v sobe mal tak pres deset panakov skvele ulezene slivovicky, domaci palene --- skvela zabava, zadna kocovina, blbe me bolo jen jednou za celej vecer a to kdyz som vyslukoval cely dutnik takze pit, ale s mirou a s rozvahou a pak je to skvely! kopat do sebe jednou vodku, pak to a pak jeste absint je najlepsi cesta do hrobu.
huh, sorry za moji spatnou slovencinu, snazil som sa neco pochytit a budem sa urcite zdokonalovat. takova slovencina je skvela rec a slovakove su skveli ludia! fuck off s predsudky! do teraz som si myslel ze som mesto je fajn a ze venkov by ma asi nudil, ale sek som sa, krajina Valasska a slovenskeho pohranicia je takisto nadherna a uz sa vela tesim, ak tam pojdem na lyzovacku v zime!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
proč pubertální? milovat je jenom slovo, vyjadřující určitej pozitivní emocionální náboj... někdo může řikat holce že jí miluje a sou to jenom kecy... Miluju svojí holku, ganju, muziku, svoje kamarády - jinak ale stejně
jj... huleni nema tradici... a taky to bude tim ze tady lidi málo hulej... je spousta lidi kteri se toho boji... hm jen nefim proc... no jen si to chce uvedomit ze ZAVISLOST muzete mit na cokoliv... treba i to kafe je "droga" a co... hulim uz 5let a jeste se mi nestalo abych mel depku nebo abstak z toho ze nemam co hulit...
Jo a neco jsem nekde cet ze pestovani travky bude legalizovano... Nevim co je na tom pravdy, ale mohla by bejt... nebo ne?
kdosi tady napsal, že kuřáci si cigárko můžou vychutnat kdy a kde se jim zlíbí, to samý alkoholici, tak mam krásnou mini storku. možná krapet ot ale... no jenom včera sme stáli v kolečku 6-ti lidí a do kola kolovaly 3 špeky. stali sme v pruchode u hospody a kolem jely benga. zastavili a jediny co nam pověděli bylo-" když už si to tak hezky podavate, tak si to děte podavat aspon nekam, kde vas nikdo neuvidi..." No nádhera. takový mirumilovny jednani sem fakt necekala a udelalo mi to hroznou radost. tak jen aby ste vedeli
awokado: jj. tak sme dva
francois:chápu, že tě rozchod s luckou asi fakt HODNĚ ranil, ale možná už bys o tom nemusel neustále mluvit. fakt v každym tvym druhym příspevku čtu bud o lucce nebo o tvejch poranenejch prstikach. nechci prudit, ale všeho moc škodi. peace
Hi all grower!
podle me to nebude trvat moc dlouho do legalizace.
vzdit to vidite na lidech porat vic a vic lidi huli
a kdyz to bude takhle pokracovat tak by k tomu opravdu mohlo dojit.
a co se tyce vztahu k marihuane mam ji taky rad
ale nejvetsi vztah mam k rostline co pestuju vzadnym pripade nemam
vztah k huleni co jsi koupim ale k ty pohode pri a po huleni.