Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau.
Taky mám na listech skvrny, Napřed jsem myslel že to bude listová plíseń ale nakonec jsem usoudil že to bude přehnojením a zároven tím že jsem postřikoval za světla. Ted prolívám vodou a uvidím co to udělá... jINAK ŠIŠKY JSOU TVRDÝ JAKO PRASE ..
Zdravim,koukam tady mrtvo,no ma již dříve zminovaný problem,dneska sem koukal na kytičky a zjistil sem že ty flíčky na listech se mi rozlezly,dodam k tomu foto,snad mi stim někdo poradí,prolejvam to vodou kdyby náhodou to bylo kuli přehnojení
Zdravim,tak dneska sem byl growshopu a poradily mi fish-mix,tak sem ho hned aplikoval na listy a uvidime,a budu muset něco koupit na snížení PH vody,mam ho asi 6,5...ted jdu na joint a pak zas dodam foto:P
Řešili sme, že máš problém s vápníkem že? Tzn. nedostatek vápníku v pěstebním médiu, v tvém případě hlína. Pokud je nedostatek vápníku v hlíně, což se ti s největší pravděpodobností projevuje na listech, které si ,,možná i zbytečně obral'', tak bude Ph tvé zeminy příliš nízké = kyselost.
Je proto potřeba vápník nějak aplikovat pro zvýšení Ph a výživu tvých rostlin, jak ti mimo jiný radil i típek v tématu: Máš problémy s Listy......
FAQ
- jinak rozmezí Ph pro pěstování v hlíně je těch 5,8 - 6,5.
- zvýšení pH - Přidat do substrátu drcený vápenec, nebo malé množství hašeného vápna.
A ještě k tomu vápníku: ,,Vápník bude vyloučen z látkové výměny při pěstování v hlíně při pH 2,0 - 6,4. Vápník se nejlépe vstřebává při pH 6,5 – 9,1''
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Tak tu máme další den na květua tady je foto omlouvam se za kvalitu zítra budu mít lepši foták...jinak od aplikace fish-mixu se nic nezměnilo,snad mi přijde že se to zas zhoršilo,dneska skusim sehnat ten vápanec a uvidim snad to pomuže
Tak koukam že to tu nikoho nezajímá,a píšu si sem sám pro sebe,jinak vápenec sem nesehnal,tak jsem aspon nadrtil skořápky na prach a dal to ke kytičkam do pudy...přijde že kvuli tomu vápniku jsou kytky zabržděný,ale možná se mi to jen zdá.
zejtra dodam new infoo kytičkách(zhoršení-zlepšení) a taky dodam photo tak zatim Zdárek
no tak myslim ze behem jednoho dne se to nezlepsi. gor kdyz si tam nahazel skorapky, a ani v jednom zahradnictvi nemaj neco na ten zpusob? to se mi nezda vzdyt to musi byt