Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2Przemo
Ach tááák , tos neřekl....
Inu teď již chápou smysly mé Tvůj přístroj proradný, jehož složitost vymyká se běžným zvykům.
Však věřím tomu, že fungovati bude a já strůjcem takového stroje stanu se
NO ja mám jeden vynález, ktorý s hulením nemá vôbec nič spoločné.
Na fyzike sme mali jeden príklad a zisltili sme, že ak hodíš mlieko na stenu rýchlosťou (neivem presne akou) asi 200km/h tak sa pri dopade na stenu vyparí 9stena by mala byť kovová, aby sa dobre umývala.
A teraz sa dotanem k jadru tohto príspevku. Ja som totiž vymisle varič mlieka. Je to jednoduché Je to niečo ako kanón dlhý asi 40 cm, ktorý je na konci uzavretý. Má piest ktorý vymrš´ti mlieko smerom na uzavretý koniec kanóna.
Mlieko sa bude podobne ako v ozajstnom kanone vystrelovať rozbuškou, aby sa vyvinula dostatočna rýchloť.
Eše budem musieť popracovať nad odhlučnením a je to vpoho.
Taže nápad je na svete a kto vyrobí prototyp má u mňa doživotnú karmu a 100 000 SK na zahájenie výroby :-)
No to co je karpina vim az moc presne. Je to slovenske oznaceni tzv. valasske kysanky, tzn. takove to hnusne zlute v ocich, kdyz se rano proberete jeste uplne zmasteni :-))) WINNER
Ganja neni branou k poznani veskereho Sveta, je to brana k poznani Tveho Ducha. Tak hulte a hulte!
todle není přímo vynález ale spíš takovej fígl
SHOT, kterýmu říkáme VANA:
Jeden hulič si normálně jako na shota dá jointa do pusy a dá si dlaně k sobě kterýma vytvoří misku, druhej hulič vytvoří z rukou takovou pokličku- dá si ruce přes sebe dlaněma dolů až mezi palcema a ukazováčkama vznikne otvor. přikryje tou "poklicí" dlaně dlaně prvního smokera ,tím vznikne "Vana", ten foukne šhota do vany a už to jede......
omluvte prosím autora, nikdy nevíte v jakém stavu byl, když psal tento příspěvek.
Někdy mě při opravdu povznášejícím výpalu napadaj různý zlepšováky a vychytávky...strašně rád si ujíždim na elektronice a tak....
třeba by mi vyhovoval elektrostatickej popelník- já když odklepávam cígo, tak ¨často uklepnu i motor, takovej popelníček, ke kterýmu jen přiblížíte cígo a sám ho akorát "vočeše" by se mi hodil....hlavně do auta :-)
A mašinka na balení joshů - taky jsou chvíle kdy bych ji uvítal...možnost nastavení:
- délky špeka
- úhlu rozevření - žilka ------ pořádnej kornout
- dle upěchování i doba hoření
a možnost kombinace různejch modelů.....jo to už je ale utopia...aaaa:-)
a nebo aspoň kapesní drtičku hulení, s možností nastavit hrubost(jemnost)
upřesním a doplním plyskéř... jinde je to taky pryskéř, pryskýř. regionálně - vých. morava. znamená to opravdu puchýř, puchejř; puchýř dokonce je slovo docela nové, pryskýř měl ve staré češtině monopol na celém českém jazykovém území; a od pryskýře je pryskyřník, bylina jedovatá - její ščávy by měly způsobovat pryskýře... jo a souvislost s tím, že když pryskýř probodneš, něco z něj prýští je myslím taky zřejmá...
karpička... to fakt nevím, ale buď to je opravdu něco s kaprem /cizí jazyci mají skutečně karp srv. polsky, anglicky, latinsky.../ nebo něco s plodem, plozením....