Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No vzhledem k tomu že máš kytky ve předu takový chcípáky a vzadu krásně rostou asi někde bude chyba s rozložením světla. Hoď sem fotku jaký máš stínítko. Ty jsi řízky po přesazení ničím nepřikrýval kvůli udržení vyší vlhkosti??
Skus kytky trošku pozpřehazovat, ty hezký dát dopředu a ty kterejm se daří míň do prostřední řady.
edit: na posledních fotkách to už vypadá moc dobře
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
tak kytka byl už mrzák na začátku není to tím kde jí máš ale tím že to byl mrzák taky se mi to stává takže nepočítej stím že to nějak doženeš a i když trochu povyroste bude na ní málo poněvač nebude mít kvalitní kořenovy systém i když máš prostor na 9kytek tak neznamené že když jí vyhodíš budeš mít celkově menší výnos jak je vydět na poslední fotce zaplněné to máš slušně tak bych se nebál jí vyhodit poněvač jestli někde platí že někdy méně je více tak je to právě v případě pěstování travičky
jo myslim že jsou ready na přepnutí , co myslíte mam hned jak skončí jejich den zhasnout a rozsvítit po 18 hodinách nebo hned po 12, někdo mi i radil ať jim dam 24h tmy že si aspoň zvyknou rychlejš na změnu rúst/květ....no nevim
klidně je rovnou přepnina 12/12 dělal jsem mraky metod nikdy jsem nepoznal rozdíl zálaží jak moc ti jde o to aby se vytáhli jestli chceš málo tak je dobrá metoda pomalu ubírat periodu ale rozdíl mezy 24hodin tmy a hned na 12/12 jsem nikdy žádnej nepoznal
Tak tedy první fotky z období květu. Je to 3.den a poměr hnojiv Grow/Bloom se nyní bude měnit dnes jsem dal první zálivku s celkem slušnym množstvím PK 13/14 ale Grow budu dávat až do konce protože se mi to moc osvědčilo, jako že nežloutly listy a celkově byly kytky tak jako svěží.
Moc se mi líbí ty kytky který jsem zaštípnul a mimojiné jsem si udělal z jední ještě královnu kterou mam pod LED diodama a zatím bych řekl že se má krásně, to je ta poslední fotka.
jo, moc pekny kolego, to co pise hary s vyhozenim kytky a ze nekdy min je vic, nemuzu jinak nez souhlasit. klidne tu jednu mrdinu vykopni. stejne uvidis co ti to tam udela jeste za dzungli, jestli to mas teprv na 5. dni. me vyjeli z 25 na 70. a hodne pomalej nakvet oproti napr ipecku jinak s tim nechanim delsi tmy pri prepnuti, sme o tom mluvili spolu myslim u ty olympie ja to na stejnym modelu ve stejnym systemu poznal o tri dny rychlejsi kosou. myslim ze celkove nakvet je pak trochu rychlejsi. delam to vzdycky
D - 24- 27 C 40- 50 % u vrcholku po 5 hodinách svícení bylo 27,4 C
N - 20- 22 C 60- 80 %
Ph 6,0
Tak a po 1.týdnu květu jsem kytičky nasměroval kolínkama jestli se mi to povedlo nebo ne to teprve uvidim ale myslim že na to že to jedu bez sítě tak to mám celkem v pohodě. Jinak tu jednu jsem vyndal a svítim na ní LEDkama 18/6 takže byh velice rád zkusil udělat pár klonů na další várku , uvidíme jeden jsem už udělal a chytil se, nebo spíš jsem ho musel udělat protože mi vevnitř spadnul vlhkoměr a větev zlomil :-(
D - 22- 24 C 30- 40 % u vrcholku po 5 hodinách svícení bylo 23,9 C
N - 16- 19 C 50- 70 %
Ph 6,2-6,4 (nějak se to zvyšuje snad to nebude moc)
když dám do zálivky trochu BioGrow tak je to takhle vysoký bez toho jenom ty AHčka naměřím tak 5,8 někdy 5,9
fotka č.5/ horní údaj je senzor 5 cm nad vrškama, dolní teplota u květináčů, vlhkost taktéž u květináčů ( foceno po 4 hodinách svícení)