Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..ano,ano nezastříhávat terminál!..jinak ti z toho bočáky udělají chobotnici...je to ideální sogofka..toto feno má "měkké" stonky podobně jako cheese třeba...K+
Tak, dnes v noci se kytí dočkaly lehkého ohýbání. 5 Nejvetsich kytek dostaly po půlměsíci, čímž se výškově vyrovnaly svým 2 menším kolegyním. Díky tomu mám v kýblu opět místěčko navíc - cca 4 cm na výšku. Jinak výška kýblu je 38 cm, květníky mají na výšku 10cm a asi 5 cm zabírá světlo. Takže místo pro kytky na výšku je cca 25cm.
Právě mě napadlo, jestli nepřistřihnu některé velké listy, aby se prostor lépe prosvítil a kytky směřovaly více energie do palic... Co si o tom myslíte ?
Ne, přepnul jsem to přesně po týdnu růstu a kytí šly do hlíny 1.12. Tzn, přepnul jsem 7. Nejspíš tě zmátlo datum u fotky, ale u většiny jsou 10.12., to jsem znovu zakládal thread
Myslel jsem, že to bude mít smysl, aby šel dostatek světla i ke spodním větvičkám...
Tak dnešní dopoledne jsem strávil pokuřováním a zíráním do Groweru a posloucháním DnB. Byl by proto hřích, nezajít se podívat do sklepa na kytičky, které jsou po druhé zálivce s Alga Bloomem, jsou už po druhém ohýbání a rostou dohromady 15 dní a z toho 8 dní jsou na květu.
Jaké bylo mé překvapení, když jsem již po 8 dnech spatřil zárodky paliček.
Díky za Vaši podporu, dnes bylo odhaleno mé černé připojení a tak se kytí musely narychlo přesunout ke kamarádovi. Ovšem pro nás, mladé komunisty není překážek a tak již zítra budu vytvářet další verzi
Tak abych téma trošku vyzvedl přináším další update. Kytkám se krásně daří, jejich výšku reguluji půlměsíci. Jsou v 11 dnu květu a jde poznat, že Top 44 je nejrychleji kvetoucí odrůda