Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau dobre jen bych to nejak udelal s tou usporkou treba trochu zvetšit box aby šla vodorovně...
Jak si dopadl s tim pachovým filtrem z digestoře taky bych ho mozna použil. diky za odpověd.
Mno stou úsporkou se to pokusím nějak vyladit příští grow, teď už je trochu pozdě...
Jinak pachový filtr funguje výborně za tu cenu tý folie (35kč). Udělal jsem z něj takovej návlek sešitej drátem (viz.foto) a bylo to dobrý po dobu cca 3 měsíců potom se funkčnost pomalu snižuje takže jsem ho musel nahradit novym.
Tak jsem původně měl v plánu sklízet na štědrý den, ale vypadá to že se to bohužel trochu prodlouží... Uvidíme.
Všechno jede jak má, akorát nevím jestli je normální že mi při flushi usychají konce listů ?
Taky se objevil menší náznak (asi) plísně, ale vypadá to že se mi jí povedlo zlikvidovat...
čau bracho ,
Jak jsem viděl začátek a to koště tak sem si říkal že nic moc ale ve finálu to vypadá hodně dobře , Tak ať chutná a ať se příště povede ještě více !
A posílám samo sebou K+
Přibližně dnes by měla být sklizeň podle údajů seedbanky, ale mě moc zralý nezdá... Udělal jsem možná chybu s flushem (začal jsem moc brzo) ale snad to aspoň bude dobře chutnat.