Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hoj mám to samé na jedné kytce v kokosu,akorat ty listy mam v poho ale to fialověni tam je,ostatní co jsou v hlíně tak jsou OK,taky jsem včera kvůli tomu ji pohnojil a trochu se to zlepšilo ale ne o moc
grower.cz/forum/showthread.php?threadid=46991 a dávám ti tu karmu
Jo jinak k tomu obživování,já jsem měl od kámoše řízek,byl to peace maker z nirvany,a venku jsem to sklidil koncem září a nechal jsem u spodku jeden jediný výhon s malou paličkou,celou rostlinu i s květináčem pod obyč zářivku 24W a svítil jsem 24hodin a zalíval pouze ČISTOU VODOU a ejhle .po cca 2týdnech se z palicky staly tři výhonky které začali pořádně růst,počkal jsem si a nadělal si řízků alleee luuja.teré jsem potom jel pod 400w HPS a sklizeň byla skvělá,takže kdo potřebuje zachránit genetiku tak vřele doporučuju.
Zdárek,zkoušel jsem taky oživit kytku,že z indoru,jsem nechal asi 1/3,kytky a 10 dnů jsem jí svítil 20/4 a přidal jsen krystalon start,světe div se po 7 dnech už se kolem odstřihlých paliček začali objevovat minilístky,tak šla kytka na out a vcelku povedenej kousek,hlavně ihned nabrala na růstu a když měli jiní 3patrový mrzky,tak z týhle byl už solidní keřík,jela do šířky a do výšky skoro vůbec,letos to chci prubnout znovu,tak uvidíme