Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus,postavil jsem matkárnu.Mám v ní řízky a zasadil jsem seminka.Ze semínek pak vyberu matky,ale chci se zeptat,jestli jde udělat matka i z řízku?Někde jsem četl,že by měla být správně ze semínka,ale nevím proč a jestli se to z řízků taky někdy dělá a dá dělat?Díky
No tak toto vec sa ma asi takto...
Matka s semienok je dokonala, sice dlhsie trva kym si ju "skrotis" ale neskor sa ti odvdaci kvalitou a mnozstvom...pre mna je dokonala matka od 5 do 14 mesicov zivota
U riezkow to je ine...nemas istotu, ci to nieje riezok s matky(tiez riezky) tak kvalita potom klesa, ale myslim si ze je to minimum...co sa mi skor nezda, je zivotnost takejto matky, je to menej, ale da quantum riezkov
S matkami sa hram necely rok, takze zatial ti mozem len tolko powedat, ak som nieco zabudol, tak reklamuj
Čauves,
na mateční rosliny se doporučují nefeminizovaná semena. Ale přeci jen, jak by to dopadlo s feminizovanými, poradí někdo prosim ? Lákaj mě ty colour mixy xD
Původní příspěvek od p4rk3r Čauves,
na mateční rosliny se doporučují nefeminizovaná semena. Ale přeci jen, jak by to dopadlo s feminizovanými, poradí někdo prosim ? Lákaj mě ty colour mixy xD
Čau!
Zeptej se člena Romulan, ten dělal matky z fem semen.
Původní příspěvek od Mirex
Čau!
Zeptej se člena Romulan, ten dělal matky z fem semen.
kdyby se ho nahodou nekdo zeptal dejte prosim vedet, jak to s tim je, prej je tam velka sance ze z toho bude hermac. Nechci ho zbytecne otravovat precijen nebude rad odpovidat XXXlidem na stejnou otazku
Původní příspěvek od Lori kdyby se ho nahodou nekdo zeptal dejte prosim vedet, jak to s tim je, prej je tam velka sance ze z toho bude hermac. Nechci ho zbytecne otravovat precijen nebude rad odpovidat XXXlidem na stejnou otazku
odpovim ti takhle:
na obrazku je rostlina z fem. seminka. galaxy od pyramid. no jednou jsem zlomil stonek jak vydis na obrazku a lehce hermatel. druha rosltina bez ohybu takto postizena nebyla
femka je pouzitelna tak na vlastni dve kola pak z ni je cim dal vic herma deti a to mi nechcem. matku jedine z regular semen ci overenych klonu z pekne maminky
Původní příspěvek od reverend
jestli tu nekdo strili rezy z femek zaslouzil by prinejmensim vyrazeni z groweru mastnou pokutu a dozivotni zakaz cinnosti
Takovych lidí je tady hromada. Pokud by moderatoři schvalovali jen 100% inzeraty, tak jich tady moc nezustane.