Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus Lemarcu, koukám na Tvůj copyright.. mnoo.. možná je to záměr, ale kdyby Tě náhodou trápilo, že máš "céčko" v závorkách a ne v kroužku, tak (mimo možnosti přímo nabídkaVLOŽIT-SYMBOL a vybereš si ho) si můžeš nastavit automatický přetváření na "cé v kroužku" v momentě napsání "cé v závorkách" takto:
nabídka: NÁSTROJE
položka: AUTOMATICKÉ OPRAVY
záložka: OPRAVY
zatrhnout: NAHRAZOVAT TEXT BĚHEM PSANÍ
a napíšeš tam to co chceš napsat a to čím to chceš nahradit..
jinak to máš pěkný, ale to už jsem tu psal..
jaman
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
------------------------------------------------------------------------------------
včera jsem Ti chcel napsat, že se hlásím do spolku micromacro a hlavně blue milovníků, ale nějak se mi kousal komp... tak tedy: včera jsem se chtěl zeptat, čím fotíš takový detaily (vzádlenost a zoom + clona + doba expozice a tak..) než že to začnu kritizovat nebo chválit.. ale dnes, už musím: K+ fakt nádhery 2v1 páč nádherná fotka i nádherná kytí jinak u tej včerejší škoda těch bílejch ploch z přehršle světla, ale i taxem zkusil - mnoo.. světlo zůstalo - nejni v tem ni jeden pixel jinej než bílej, takže se barvy nemůžou transformovat do žádný jiný, než zase do bílý - ale ta zelená... no líbí? nebo je to asi i až moc zelený??