Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Metazz Kolik mohu dát rok odleželého hnoje od koní? Lépe okolo kytky,nebo pod ni,nebo zamíchat do zahradnického substrátu? Děkuji...
nechávat odležet koninu je zbytečné, nespaluje rostliny, takže klidně 5+kg na m2.
zamíchat.
Původní příspěvek od Chemik Vypadá to a smrdí úplně stejně jak hnojky od Bio Canny, asi to nebude náhoda a bude to podobné.
Ne,to nebude náhoda..
Známej má zastoupení General Hydroponics(teda lépe řečeno měl..) a byl v Hošticích s týpkama z GH..Oni od nich normálně berou po barelech ten základ,ze kterýho se dělá tekutá hoštická kapka..Obohacujou to mikroprvkama a pak nám to sem prodávají za těžký prachy..A kdo ví,kdo to ještě od nich bere..
Zní to možná jako scifi,ale je to tak..
Ma niekto skusenosti s hostickym granulovanym guanom?...je to skor dusikate hnojivo a ja som ho pouzil teraz pri prvom pjeste...vykaslal som sa na navod a do 50litrov zeminy som supol asi liter hnojiva....rastlinky vyzeraju zdrave sytozelene.Akurat som si vsimol ze medzi tmavymy granulkamy sa najdu aj cisto biele akoby z umeleho hnojiva pricom na obale pisu ze cisto prirodna hnojka...
nechávat odležet koninu je zbytečné, nespaluje rostliny, takže klidně 5+kg na m2.
zamíchat.
Pozor!Neodležený koňský trus je hodně agresivní.Pozoroval jsem to na obyčejném trávníku, kde se vysral kůň.Nejprve tráva v půdorysu hovna rostla opravdu rychle,ale později tam zůstalo vypálené kolo v průměru 40 cm.
Dlho pouzivam na kvet hosticke slepicince tekute a za tie peniaze uplne super. Pri presadzani do volnej prirody miesam substrat s hostickym npk s guanom a vydim iba pozitivne vysledky. tento rok som skusal hosticku koprivu ale niako ma to neoslovilo, je mozne ze som mal z toho robit zakvas ale riadil som sa navodom a miesal som to na rychlu vyzivu. bohuzial ziadne pozitivne vysledky. buduci rok skusim ten zakvas...inak hosticke hnojiva forever....budem pouzivat az do smrti, ak neskrachuju...