Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Dokvetení indooru venku?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Dooku02
Stálý Člen

Karma uživatele Dooku02 - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Jo jde to krasne, ja sem asi pred mesicem a pul vyndaval jednu kytku ze skrine a nosil ji vzdy na 12 hodin na zahradku, od 9hod do 21hod jako ve skrini, pac se tam trochu mackaly a stinily si holky, taky sem si rikal, ze z ni asi nic moc nebude, ale omyl... nejlepsi kytka ze vsech..ani ne tak vzhledove a chutove, ale jinak sila....a vetsi vynos, pac i spodni palky byly pekny, proste sem ji na noc nosil domu a vse ok.....

Naposledy upravil Dooku02 28-06-2009 v 22:05 PM

Old Post 28-06-2009 v 19:19 PM
Dooku02 je offline   Profil uživatele Dooku02   Find more posts by Dooku02   Foto galerie člena Dooku02   Click here to Send Dooku02 a Private Message   Add Dooku02 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plechh
Stálý Člen

Karma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

sorry dooku02 ale tomu moc nerozumim, ty si před měsicem a pul nosil kytku na zahrádku a ona ti už dozrála??? to jako že si jí schovával a udržel periodu 12/12 a v pohodě jo?????

Plechh

Balkon2009-sklizeno

Prvni indoor 250w/400W-sklizeno

Druhy indoor 400W-sklizeno

Treti indoor 400W/600W-sklizeno

Old Post 28-06-2009 v 19:24 PM
Plechh je offline   Profil uživatele Plechh   Find more posts by Plechh   Foto galerie člena Plechh   Click here to Send Plechh a Private Message   Add Plechh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dooku02
Stálý Člen

Karma uživatele Dooku02 - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

ne pred mesicem a pul jsem ji sklidil ) respektive je, tim myslim i ty ve skrini(Homeboxu)... tuhle jednu co jsem nosil na zahradku na slunicko, jsem pak daval na noc do prazdny obycejny skrine na saty aby byla ve 100% tme(ano 12/12 periodu), je to stejny jako kdybych ji zastinoval, ale nelibi se mi navlikat pytel na kytku, navic by mi ji nekdo nejspis ukrad a v tu dobu byla v noci jeste pomerne zima na indoor odrudu, sorry jestli jsem to nejak zmatecne podal peace

Naposledy upravil Dooku02 28-06-2009 v 22:43 PM

Old Post 28-06-2009 v 22:04 PM
Dooku02 je offline   Profil uživatele Dooku02   Find more posts by Dooku02   Foto galerie člena Dooku02   Click here to Send Dooku02 a Private Message   Add Dooku02 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od astralx
ok rovnodennost je az koncom septembra, cize den noc 12-12, podmienky na kvitnutie konope, tak sa pytam ci tebe zacina ganja kvitnut az koncom septembra, ved vtedy byva uz zrela...

Ahoj. Konope začína kvitnúť vtedy, kedy sa skracuje svetelná fotoperioda. Nemusí to znamenať, že musí byť 12 hodín svetla a 12 hodín tmy. V prírode stačí, že sa deň začína skracovať, rastlina to začne rozpoznávať a pomaly sa začne pripravovať na kvet. Z mojej skúsenosti sa tak deje zhruba na prelome júla (července) a augusta. Vtedy rastliny prestávajú výrazne rásť a v krátkej dobe ukážu pohlavie. Následne prejdú do plného kvetu. Jedná sa teda o dobu v trvaní cca mesiac.
No a aby groweri venujúci sa indoor-u nemuseli tak dlho čakať a simulovať prírodné podmienky, používajú na prepnutie rastliny na kvet a celú kvetovú fázu štandardnú periodu 12/12. Na rast svietia 18 hodín, 6 hodín je tma. Ale to to iba opakujem už dlho známe postupy.

Pokiaľ by som mal teraz nakvitnuté rastliny z indooru, nedával by som ich von, pretože deň je ešte pridlhý, mohli by sa vplyvom svetelného stresu prepnúť znova na rast. Ako východisko vidím v použití rovnakého spôsobu ako Dooku02, ktorý pri kažodennom vynášaní rastlinky z boxu dodržal kvetovú periodu.

Šišky pri outdoore môžu byť kľudne väčšie ako pri indoore, ale to je dané najmä tým, že výška rastliny pri outdoore sa meria často v metroch, zatiaľ čo v indoore sa rastliny na kvet prepínajú často už v 30 cm výške. Tu by sa však mohol ozvať grower, ktorý narazil na výpestky "So Quicka" na ICMagu, ktorý vypestoval šišky veľké ako noha. A nemusíme ísť ani na ICMag, stačí si pozrieť galériu, napr. Disastra:-), ktorého Kalichakra spravil jednu z najväčších šišiek, ktoré som v poslednej dobe videl.
Aj mne sa darilo pri Santa Marii dosahovať také obrovské rozmery, s indoorom sa však spravidla (nie vždy) nedá porovnať konzistencia šišiek. A tá je práve spôsobené snahou o dosiahnutie ideálnych podmienok v indoore, ktoré sa vo voľnej prírode dosiahnuť nedajú. Môj niekoľkoročný boj s plesňou ma o tom presvedčil.

No a sila účinku a samotný účinok by som neporovnával čisto z pohľadu indoor/outdoor, obrovskú rolu zohráva genetika a prístup growera. Môže byť šiška vypestovaná čisto komerčne vo veľkej hale pod silným svetlom, s kvalitnými hnojivami (v lepšom prípade neprehnojená), ale ak niekto s láskou pestuje rastlinku na slniečku a nevníma ju iba ako zdroj budúcej drogy, bude to klasický outdoor, môže to byť kľudne noname, ale bude lepšia.

No a na porovnanie sily umelého a prírodného svetla je tu dokonca thread. Moje stanovisko je také, že sa mi páči veta: "Slunce nenahradí sebelepší lampa." No indoor ma napriek tomu veľmi očaril.

Marihuana je dar.

Old Post 29-06-2009 v 15:04 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
astralx
Nový Člen

Karma uživatele astralx - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

vycerpavajuca odpoved

Old Post 30-06-2009 v 20:30 PM
astralx je offline   Profil uživatele astralx   Find more posts by astralx   Foto galerie člena astralx   Click here to Send astralx a Private Message   Add astralx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

NE, ne teď!
Nejdříve v druhé polovině srpna. Častěji se setkávám spíše dokvetení outu ve skříni.
Ale nedělal bych to. Ve skříni máš konstantní vlnovou délku po celých 12 hodin. Venku se to celý den mění. Proč myslíš, že out je méně kvalitnější než in, i když má kořenově nepoměrně lepší podmínky?

Old Post 01-07-2009 v 13:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás