Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co to jedes za model? pac tam mas fotky susiny tak nvm .. jestli je to stale WR, tak prerostle to nemas bo je to prevazne indika *ak47 x WW. A zas tak vysoke to neni na to ze mas 400w *klidne si muzes hodit sit ae nedaval bych ji ... a na predeslych fotkach to vypada tak, ze jsi jim nejspis moc solil mno
No je to stále Bílý Rusák (White Russian).Ted sedim u skrinky a nejaka muska mi lezla po kvetinaci kdyz jsem zaleval,jdu se mrknout tady na grower co to muže být,už jsem tam měl sviluše a tohlem me sere.neco co koupim v growshopu?Nekde jsem tady cetl Omite ci co,doporučte prosím!!
Jedině Omite , je to zázrak jak to ty svině vyhubí, ale trošku to dá zabrat kytkám , nedoporučuji stříkat po 14.dnu květu, jen lehce pak by se mohla chuť palic prudce změnit. Teda ale že by si to měl 2 měsíce na růstu to nevypadá, takhle to mam já pod 4kilem za 4 týdny
No ono to nerostlo pod 400w ale pod 200w cfl,to bude asi tím,pořídil jsem omite 30w tak uvidime co to udělá...Hned zítra jim namíchám smrtící roztok ...Mam je dnes 3 den nakvětu tak to stříknu 4.den a pak 11.den a snad to ty kurvy zahubí...Zatím pánové...
Aloha all !!
Včera 4.tý den na 12.ti hodinové periodě dostaly dávku přípravku Omite W30
tak jsem je včera pořádně vybombardoval a uvidíme jak se se sviluškama popere.Dnes když jsem je obhlížel tak bych řekl že jsou v pohodě.Jinak trošku info o teplotě:
Den -- 26,4 °C -- Regulovatelné ufem
Noc -- 19,3 °C -- Regulovatelné ufem //na minimum
Pokropil jsem je vodou aby měli nějaké osvěžení v parném dni.Uvažoval jsem o pletivu,ale nemyslíte že je to zbytečné?Nějak se mi ty dráty nezamlouvaj ...
Bylo v komoře celkem sucho tak jsem je zalil - 750ml vody na kytku s 2ml BioBloom.Květníky byly proschlé a toho že jsem je přelil se nebojím,ve skříni mám strašné sucho a skoro žádná vlhkost...
Tak co,pletivo,nepletivo,přihnojit,nepřihnojit,níž lampu,zvýšit ufo?hm ???
vypada to na tvuj nej grow.takhle syroky cepele potrebujou vlhky vzduch,ja sem rosil steny boxu az do 30 dne a bylo to na lystech znat.sodik neni usporka,aby si je nepripek.