Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukni se na tenhle prispevek od breedera:
Specialne ti doporucuju se podivat na to jak se krouti okraje listu a jak hnednou...
citace:
Původní příspěvek od breeder - obr. 1
- tak tady přikládám snad další obrázky napadení kytek,
všechno jsem otrhal a postříkal protiplísňovým postřikem KUPRIKOL 50
a plísně jsem se snad už zbavil
Mel jsem podomne problemy a vse mi schlo a zloutlo a pak jsem zjistil ,ze je hlina spatna ,tak jsem je presadil do cerstve koupene hliny a do tri dnu to bylo v poho .Na plisen to nevipada tak to tak nestrihej i zlutej napul oschlej list se muze zachranit.Hodne stesi pri zachrane cus
Jo díky díky za pomoct problém je doufam vyřešen ostříhal sem listy a vypadá to že to bude OK ale pro jistotu sem tu napadenou WS dal prič a přivezl sem nový kytky Durghy Mathy ( sou to ty dvě prostřední ) .
Takže počet kytek ve skříni se trochu zmenšil a teď je tam teda 3*WW a 2*DM !! A před třemi dny sem přepl na květ !
že se Ti to podařilo tak pěkně zachránit!! ouplně mám z Tebe radost!! z takovejch to vypadalo nic, že bys to soplem přerazil - no hubený jen jako voteklá nit a nakonec..
inu jedním slovem: K+
a druhým slovem: těším se na další foto
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
Tak pánové mam tady jednu novou fotečku...... zdá se mi že trochu žloutnou ty zárodky palic ale to se spraví ..... zatim to nevypadá nic moc ale počkejte časem
jak píšeš u poslední fotky, tak by to chtělo trochu víc přihnojit,
nějakým dusíkatým hnojivem, na rychlé zazelenání ti doporučuji
Herbaflor HF 30, to tam naleješ a druhej den jsou brutálně
zelený,
první fotka na týhle straně- je to trochu přelitý, tím pádem to napadla asi plíseň,
ale hlavně málo pohnojený, kdybys
otrhal ty nejhorší a opět pohnojil Herbaflorem, tak
do dvou-třech dnů
bys měl po problémech (ale 100% ti to nezaručim)